Follow us

Shaya: «Έχω βιώσει τον ρατσισμό από τις δισκογραφικές. Μου έλεγαν ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές, ότι έχω κάει επειδή ήμουν στις Hi-5, να ισιώνω τα μαλλιά μου για να μοιάζω πιο Ευρωπαία και να με δεχτούν πιο εύκολα»

Καλεσμένη στο The 2night Show ήταν η Shaya το βράδυ της Τετάρτης.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Η Shaya στο The 2Night Show

Για την πρώτη εγκυμοσύνη της, τον σύντροφό της Θοδωρή και την πεθερά της δήλωσε: «Από τον πρώτο χρόνο θέλαμε να γίνουμε γονείς... Ήθελα αγόρι, αλλά για να χαρεί και η πεθερά έλεγα μήπως είναι καλύτερα να βγει κοριτσάκι. Ένιωθα κάτι... Πήγαμε μαζί με τον σύντροφο μου στο φαρμακείο να πάρουμε τεστ. Ήταν μια εποχή που ήμουν πολύ αγχωμένη. Έκανα το τεστ εγώ κι εκείνος κοιμόταν. Ξύπνησε και με ρώτησε "είμαστε;" Χοροπηδούσε στο κρεβάτι από την χαρά του. Ο Θοδωρής ήταν πολύ καλά που ήταν αγόρι. Στο Παπαντωναίϊκο όλα αγοράκια! Και με την πεθερά μου έχουμε άψογες σχέσεις. Την αγαπάω πάρα πολύ».

«Θα παντρευτούμε κανονικά για να δουν και οι γονείς μου πώς είναι ένας παραδοσιακός ελληνικός γάμος. Προς το παρόν θα κάνουμε πολιτικό» αποκάλυψε για τον γάμο της.

Για τη ζωή στην Ελλάδα είπε: «Υπήρχαν πολύ δύσκολες στιγμές αλλά αυτό είχε περισσότερο σχέση με τη δουλειά. Έχω βιώσει λίγο ρατσισμό. Περισσότερο ως ξενοφοβία γιατί όταν πήγαινα στο σχολείο ήμουν το μόνο παιδί που ήμουν σοκολά! Λίγο μαυρούλα. Στη δισκογραφία δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο γιατί μου έλεγαν από τις εταιρείες ότι οι Έλληνες είναι λίγο ρατσιστές, έχεις κάει επειδή έχεις περάει από συγκρότημα (σ.σ Hi-5). Μου έλεγαν να ισιώνω τα μαλλιά μου για να μοιάζω λίγο πιο Ευρωπαία, να με δεχτούν πιο εύκολα. Είχα τσαντιστεί. Είπα και θα τραγουδήσω στα αγγλικά και θα δείτε ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές».

Για τις Hi5 ανέφερε: «Ξεκινήσαμε το 2002, το 2003 βγήκαμε, το 2005 διαλυθήκαμε. Έλειξε το συμβόλαιο από την εταιρεία και ήταν δύσκολα. Ήμασταν 5 διαφορετικά κοριτσάκια με διαφορετικές προσωπικότητες, δεν μας έγινε από άλλη δισκογραφική πρόταση για να μας κρατήσουν μαζί. Έτσι αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε παρέα. Τώρα έχω πολύ καλή σχέση με τη Μαρλέν. Τώρα είναι στη Νέα Υόρκη, η Νάνσυ είναι στην Αγγλία, η Φρόσω στην Κύπρο και η Ειρήνη Ψυχράμη, εδώ, στην Ελλάδα. Ήταν από τις καλύτερες εποχές τότε. Γινόταν χαμός. Δεν μπορούσαμε να πάμε να πιούμε έναν καφέ. Προσωπικά είχα ανάγκη να σταματήσει όλο αυτό. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Έπρεπε να βρω ποια είμαι εγώ τελικά. Όταν είσαι τόσο μικρός δεν έχεις τελειωποιοήσει την προσωπικότητα σου. Στην αρχή μου έλειπαν πολύ τα κορίτσια».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα