Follow us

H Ειρήνη Κολιδά Στην Ελένη Μενεγάκη: Ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για το Survivor! Ο γρίφος με τα «βαμμένα» μαλλιά της Λάουρας & η κίνηση του Ντάνου που τη σόκαρε

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ειρήνη Κολιδά, το μεσημέρι της Πέμπτης.

H Ειρήνη Κολιδά Στην Ελένη Μενεγάκη

Η δημοφιλής παίκτρια του Survivor γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τη διάσημη παρουσιάστρια και μίλησε φυσικά για την πορεία της στο reality μέχρι το πολυσυζητημένο τροχαίο.

Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Κολιδά έλυσε και τον γρίφο με τα «βαμμένα» μαλλιά της Λάουρα Νάργες και πώς δεν φαινόταν η διχρωμία στα μαλλιά της μετά από δύο μήνες «επιβίωσης» στον Άγιο Δομίνικο. «Σας φαινόταν μια χαρά, δεν ήταν. Θα σου πω τι συμβαίνει... Επειδή παθαίνεις αβιταμίνωση και δεν τρέφεσαι σωστά, νύχια και μαλλιά δεν μακραίνουν. Οπότε λόγω αυτού δεν βγήκε ποτέ η ρίζα... Τότε δεν το αντιλαμβανόμασταν, αλλά μετά το συζητήσαμε με τον γιατρό» είπε.

Όσο για τα χτυπήματα, η ίδια εξήγησε: «Με τα χτυπήματα είχαμε πρόβλημα, επειδή δεν κλείνανε οι πληγές. Λόγω βρώμας και κουνουπιών, είχαμε συνέχεια πύον και παίρναμε αντιβιώσεις. Αντέχαμε! Νομίζω ήμασταν το κλουβί με τις τρελές. Ο καθένας είχε τη δική του τρέλα και τον δικό του λόγο που μπήκε. Όλοι θέλαμε να μείνουμε. Μπορεί να δυσανασχετείς αλλά θες να είσαι εκεί. Εγώ ακόμα θα ήθελα να γυρίσω».


Για την «κοινωνικοποίσή» της μετά το Survivor, η Ειρήνη Κολιδά τόνισε: «Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο ιδιαίτερα. Δεν με ενοχλεί, δεν είναι κάτι που με στεναχωρεί. Δεν έχω κυκλοφορήσει πολύ στην Αθήνα, γιατί χθες είχα πάει στην Κύπρο για τα Βραβεία Madame Figaro. [...] Στην Κύπρο είναι πολύ πιο εύκολο από εδώ. Δεν ξέρω αν είναι πιο εκδηλωτικοί ή εξωστρεφείς οι Κύπριοι, αλλά ένιωσα λίγο σαν τον Michael Jackson. Είναι δύσκολο, από τη φύση μου δεν θα μπορούσα να συνηθίσω κάτι τέτοιο. Έρχομαι από ένα μικρό κουτάκι και ξαφνικά βλέπεις όλο αυτό».


Σχετικά με τη γνωριμία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η ίδια συμπλήρωσε: «Αφού θες να τα ξαναπώ, θα τα ξαναπώ. Πριν μπούμε στο παιχνίδι ήμαστε τρεις μέρες εκτός για να προσαρμοστούμε και να πάμε στο νησί μας. Σε αυτές τις τρεις μέρες που κάναμε τα γυρίσματα δεν συμμετείχε στα κοινά και αυτό μας έκανε εντύπωση. Σε ό,τι κάναμε σαν ομάδα με διάθεση να ενωθούμε και να μάθουμε ο ένας τον άλλον, δεν σε συμμετείχε. Δεν ερχόταν να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε λίγο το τι είσαι και το τι είμαι. Μας είχε κάνει ήδη εντύπωση αυτό. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε και γυρίσματα είχε μια διάθεση “κάνε πιο κει λίγο να φανώ εγώ” εκεί σοκαριστήκαμε. Έχουν γράψει ότι τον έθαβα όσο ήμουν στο παιχνίδι και μετά τα γύρισα. Όμως εγώ έχω άποψη για τρεις ημέρες, άντε τέσσερις με αυτή της ψηφοφορίας. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με την Ελένη που είχα αρνητική άποψη για αυτή, αλλά μετά τη γνώρισα και την αγάπησα. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να είχε συμβεί και με τον Γιώργο. Σε αυτές τις τρεις μέρες πάντως αυτό το παιδί αυτή την αίσθηση μου έδωσε. Αυτό λέω και τελειώνει εκεί».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα