Follow us

Mάρκος Γιακουμόγλου - Ιάσονας Μανδηλάς : Ποιοι είναι οι δύο «κύκνοι» της Demy; Οι δύο χορευτές μας συστήνονται από την αρχή

Στο DownTown Κύπρου και στον Γιώργο Πράσινο έδωσαν συνέντευξη οι Mάρκος Γιακουμόγλου και Ιάσονας Μανδηλάς.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Mάρκος Γιακουμόγλου – Ιάσονας Μανδηλάς στο DownTown Κύπρου

Οι χορευτές που πλαισίωσαν την Demy στην Eurovision άνοιξαν τα χαρτιά τους και μας συστήθηκαν από την αρχή.

Mάρκος Γιακουμόγλου

Ο χορός είναι ανδρική υπόθεση;

«Θεωρώ ότι είναι και ανδρική υπόθεση. Αποτελεί προκατάληψη ότι μόνο οι γυναίκες χορεύουν, είναι μια παλιά, συντηρητική άποψη. Τα τελευταία χρόνια, ευτυχώς, αυτό έχει αλλάξει»

Δέχθηκες bulling ως «ένα αγόρι που κάνει μαθήματα χορού»;

«Ευτυχώς, όχι. Επειδή με έβλεπαν πάντα να χορεύω, όλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να ασχοληθώ επαγγελματικά. Επίσης, δεν θα έκανα ποτέ παρέα με ανθρώπους που θα έκαναν bulling – πάσης φύσεως».


Mάρκος Γιακουμόγλου - Ιάσονας Μανδηλάς

Ποιος είναι ο δικός σου απόηχος από τη Eurovision;

«Για μένα ήταν ένα μαγικό παραμύθι, ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να κάνω και δεν μου είχε δοθεί η δυνατότητα. Το απόλαυσα 110%! Επίσης, το ότι χόρευα σε ένα show που το έβλεπε όλη η Ευρώπη -και όχι μόνο- μου προκαλούσε μια ανατριχίλα, και πραγματικά νιώθω ευλογημένος που το έζησα».

Ο χορός, ωστόσο, έχει ημερομηνία λήξης. Τι θα ήθελες να σου φέρει το μέλλον επαγγελματικά;
«Έχω ξεκινήσει να «επενδύω» στο μετά, είμαι δάσκαλος χορού και ασχολούμαι και με τις χορογραφίες. Ωστόσο, πάντα μου άρεσε η υποκριτική και έχω ήδη ξεκινήσει μαθήματα».

Mάρκος Γιακουμόγλου - Ιάσονας Μανδηλάς

 - εικόνα 2

Ιάσονας Μανδηλάς

Πώς ξεκίνησες το χορό;

«Πάντα ήθελα να χορεύω, από τότε που γεννήθηκα, αλλά ο πρωταθλητισμός ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ένα ζευγάρι φίλων των γονιών μου ήταν χορευτές και με παρέπεμψαν -αφού με είδαν να χορεύω σε φιλική βραδιά- σε μια καθηγήτρια χορού, τη Βιβή Σταμούλη. Έτσι, ένα χρόνο μετά, και έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα μπαλέτου και jazz, αποφάσισα να αφήσω τον στίβο και να ασχοληθώ με τον χορό. Ταυτόχρονα, έκανα και μαθήματα τραγουδιού γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το μιούζικαλ»

Στεναχωρέθηκες, επομένως, με το αποτέλεσμα της Eurovision;

«Ναι, πολύ. Ωστόσο, είμαι υπερήφανος και χαρούμενος γι’ αυτό που βγάλαμε. Δεν θα άλλαζα τίποτα και νομίζω πως αυτό είναι το πιο ωραίο συναίσθημα. Απλώς, ο κόσμος δεν το διάλεξε…»

Τι έχεις να θυμάσαι από την Demy;

«Χαίρομαι να είμαι δίπλα της, μοιραζόμαστε άγχη και χαρές, είναι ένας όμορφος άνθρωπος. Νιώθω ότι με τον τελικό, λόγω μιας παλαιότερης συνεργασίας μας, έκλεισε ένας κύκλος και άνοιξε ένας καινούριος».


Mάρκος Γιακουμόγλου - Ιάσονας Μανδηλάς

 - εικόνα 3

Να περάσουμε και στα προσωπικά σου… Όταν γνωρίζεις μια κοπέλα που σου αρέσει, παίρνεις τον ρόλο του κυνηγού;

«Είμαι πολύπλοκος στις σχέσεις μου, δεν έχω standards. Ούτε μου αρέσει ένα συγκεκριμένο πρότυπο γυναίκας. Ακουμπάω στην προσωπικότητα και στη στιγμή».

Ζηλεύεις;

«Πολύ! Και μισώ τον εαυτό μου γι’ αυτό, αλλά -δυστυχώς- ζηλεύω πολύ».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα