Follow us

Πώς θα έχεις μια ευτυχισμένη μακροχρόνια σχέση μαζί της : Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' ότι νομίζεις

Ο Παύλος είναι με την Αλεξάνδρα πέντε χρόνια και του χρόνου σου ανακοίνωσαν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με σένα κουμπάρο. Ο Νίκος είναι πιο happy και ήρεμος από ποτέ με την Στέλλα στο πλευρό του, εδώ και σχεδόν επτά χρόνια. Και ανάμεσά τους βρίσκεσαι εσύ, που ενώ θέλεις να βρεις εκείνη με την οποία θα «κολλήσετε» και θα περνάτε καλά, δεν μπορείς να σταυρώσεις σχέση πάνω από έξι μήνες. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα έχεις μια ευτυχισμένη μακροχρόνια σχέση μαζί της

Γιατί, πολύ απλά κάπου στο ενδιάμεσο σε τρώει η ρουτίνα και η συνήθεια.

Και αναρωτιέσαι λοιπόν, τι δεν κάνεις καλά εσύ, που το κάνουν οι άλλοι; Χαλάρωσε και άσε την επιστήμη να σου δώσει τα φώτα της, όσον αφορά στο ποια είναι τα μυστικά για να «χτίσεις» μία ευτυχισμένη, μακροχρόνια σχέση.

Να τα «τσούζετε» μαζί

Σύμφωνα με μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο The Journals of Gerontology, τα ζευγάρια που συνηθίζουν να πίνουν μαζί τα ποτά τους έχουν λιγότερες πιθανότητες να τσακωθούν και μεγαλύτερες να μείνουν μαζί για πολλά, πολλά χρόνια, εν αντιθέσει με εκείνα που ως επί το πλείστον διασκεδάζουν χωριστά. Και προσοχή, οι επιστήμονες που διεξήγαγαν την έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 2.767 παντρεμένα ζευγάρια, διευκρινίζουν πως δεν χρειάζεται να γίνεις αλκοολικός για να πετύχεις τη σχέση που ονειρεύεσαι. Ακόμη κι ένα ποτό το χρόνο είναι αρκετό για να σας φέρει κοντά. Σημασία έχει η ποιότητα, όχι η ποσότητα και συχνότητα.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα