Follow us

Πώς θα απελευθερώσεις την άγρια πλευρά της στο κρεβάτι: Όλα τα «βρώμικα» πράγματα που θέλει

Κατά καιρούς έχουμε αποκαλύψει διάφορες αλήθειες για το γυναικείο φύλο, είτε σχετικά με την ανατομία, είτε για όσα πρέπει να αποφύγεις αν δε θέλεις να τη χάσεις.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς ο οργασμός της επηρεάζει τον ανδρισμό σου

Κάτι νέο που απέδειξε πρόσφατα όμως το φόρουμ συμβουλών AskApril.com, είναι ότι οι γυναίκες θα ήθελαν οι σύντροφοι τους να μάθουν τις μυστικές σεξουαλικές τους προτιμήσεις, χωρίς να χρειαστεί εκείνες να πουν κουβέντα. Δυστυχώς, δεν είναι μικρό το ποσοστό του πληθυσμού που δυσκολεύεται να μιλήσει ανοιχτά για το σεξ και πιο συγκεκριμένα για το τι θέλει ή τι δεν θέλει να συμβεί όταν φτάσει η κρίσιμη ώρα.

Το να μάθεις τι θέλει στο σεξ μπορεί να είναι πράγματι μια μεγάλη πρόκληση, ειδικά σε ό,τι αφορά τα βρώμικα πράγματα που θέλει να δοκιμάσει μαζί σου. Αν όμως είσαι πρόθυμος να ασχοληθείς, να μιλήσεις και να ακολουθήσεις τις επιθυμίες της, η ανταπόδοση είναι εγγυημένη.

Να μερικά από όσα θέλει να της κάνεις, αλλά δύσκολα θα σου τα αποκαλύψει.

Θέλει να της μιλήσεις βρώμικα

Το dirty talking, όπως το λένε στο χωριό μου, κρύβει μεγάλη δύναμη. Γιατί; Γιατί θεωρείται taboo και είναι γεμάτο με επιθυμία, πονηρές λέξεις και φράσεις που μπορούν να ηλεκτρίσουν ακόμα και την πιο αθώα σύντροφο. Μερικές -προσεκτικά επιλεγμένες- λέξεις που μπορείς να ξεστομίσεις είναι ικανές να την τρελάνουν.

Μην αγνοείς το τι λέει στις απαντήσεις της και με ποιον τρόπο τις δίνει. Το ότι η πρώην σου τρελαινόταν με το dirty talking δε σημαίνει ότι θα το εκτιμήσει και η νυν. Θα χρειαστούν μερικές ειλικρινείς συζητήσεις και ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το τι σας αρέσει και τι όχι.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα