Follow us

Πώς θα αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα φέτος το καλοκαίρι : Οι μόνες συμβουλές που χρειάζεσαι για να μην ρισκάρεις να προκαλέσεις ανεπανόρθωτη ζημιά στο δέρμα σου

Διανύουμε αυτή την περίοδο που μπορεί ο ήλιος να μην σου έχει δείξει ακόμα τα δόντια του και το καλοκαιράκι να μην έχει κάνει την επίσημη εμφάνισή του, αλλά εσύ έχεις ήδη κάνει τα πρώτα σου μπάνια και την απαραίτητη ηλιοθεραπεία πρώτον, για να ζεστάνεις το κοκαλάκι σου μετά την «ψυχρολουσία» και δεύτερον, για να πάρει χρώμα το ασπρουλιάρικο κορμί σου. Κι εδώ, θα σταθούμε.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα φέτος το καλοκαίρι

Γνωρίζοντας τους κινδύνους της ηλιοθεραπείας, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να «τσουρουφλιστείς», απολαμβάνοντάς την. Παρότι το σώμα σου χρειάζεται τις ακτίνες του ήλιου -περίπου 15 λεπτά 3 φορές την εβδομάδα- για να μπορεί να παράγει την πολύτιμη βιταμίνη D, η συνεχής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία αυξάνει τις πιθανότητες για: ρυτίδες, κηλίδες και καρκίνο του δέρματος (μακριά από εμάς).

Προκειμένου λοιπόν να γλιτώσεις από τα χειρότερα, πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στο δέρμα σου τώρα που καλοκαιριάζει για να το προστατεύσεις. Σύμμαχός σου στη μάχη με τον καυτό ελληνικό ήλιο είναι φυσικά το αντηλιακό. Εκείνο που έχει υψηλό δείκτη προστασίας και μπλοκάρει τόσο τις ακτίνες UVA, όσο και UVB.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα