Follow us

Άκης Πετρετζίκης: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του εκπομπή στον Alpha;

Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής Ready, Steady, Cook! μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Άκης Πετρετζίκης Rnew

Το πιο επιτυχημένο μαγειρικό τηλεπαιχνίδι, παγκοσμίως, υποδέχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, δύο ομάδες: την ομάδα της «Ντομάτας» και την ομάδα της «Πιπεριάς».

Άκης Πετρετζίκης

Σε κάθε επεισόδιο, δύο διαγωνιζόμενοι επιλέγουν πέντε υλικά και μαζί με δύο επιτυχημένους σεφ δημιουργούν ένα μενού, κόντρα στον χρόνο. Κατά τη διάρκεια της «μάχης», ο Άκης επισκέπτεται τις δύο κουζίνες, κάνει ερωτήσεις στους παίκτες, δίνει συμβουλές, αλλά κρατά και το χρονόμετρο. Η τελική ετυμηγορία ανήκει στο κοινό που βρίσκεται στο στούντιο. Η νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται μετά από ψηφοφορία και ο «γευστικός πόλεμος» ολοκληρώνεται. Κερασάκι στην τούρτα, η δοκιμασία-έκπληξη μεταξύ των σεφ και του παρουσιαστή, αλλά και οι απαντήσεις του Άκη Πετρετζίκη σε ερωτήσεις των τηλεθεατών.

Άκης Πετρετζίκης - εικόνα 2

«Τη μαγειρική πρέπει να την απολαμβάνεις. Με παρέα. Με αγαπημένους ανθρώπους. Στην εκπομπή μας οι συμμετέχοντες θα ανταγωνίζονται, αλλά θα κερδίζουν όλοι!» δήλωσε ο Άκης Πετρετζίκης συμπληρώνοντας: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην τηλεόραση. Το ”Ready, Steady, Cook” ήρθε για να μείνει!».

Το «Ready, Steady, Cook», με τον Άκη Πετρετζίκη κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 8 Μαΐου στις 15.50.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα