Πλατανιάς | Επισκέψεις και δώρα σε σχολεία | Photos

πλατανιάς-επισκέψεις-και-δώρα-σε-σχολ-194295

SXOLEIA-16Μπάλες και δύο φανέλες υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προσέφερε στο Δημοτικό Σχολείο Πλατανιά και στο Γυμνάσιο Πλατανιά αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο Αντώνη Κοκολοδημητράκη, τον υπεύθυνο Τύπου Γιώργο Γεωργακάκη και τους Άλκη Δημήτρη, Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα, Γιάγια Μπανανά, Θωμά Ναζλίδη, Κέβιν Ολιμπά και Αζίζ Τέτε.

Η αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων επισκέφθηκε τα δύο σχολεία σήμερα το πρωί και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τα παιδιά, τα οποία συνομίλησαν μαζί τους, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα.

Οι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τις επισκέψεις, στη διάρκεια των οποίων έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους μαθητές, με τον Κέβιν Ολιμπά να… προ(σ)καλεί τα παιδιά να σκοράρουν με εκείνον κάτω από την εστία και αυτά με τη σειρά τους να δέχονται με χαρά την πρό(σ)κληση.

Οι διευθυντές των δύο σχολείων καθώς και οι καθηγητές ευχαρίστησαν θερμά την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, με τον κ. Κοκολοδημητράκη να επισημαίνει ότι η ομάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει, ποικιλοτρόπως, κοντά στην τοπική κοινωνία, ενώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες οφείλουν να ανταποδίδουν -ειδικά την περίοδο των εορτών- την αγάπη που «εισπράττουν» καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς από τους φίλους της ομάδας και ειδικά από τα μικρά παιδιά της ευρύτερης περιοχής, που βρίσκονται κοντά στον Πλατανιά Χανίων.

SXOLEIA 15SXOLEIA 14SXOLEIA 13SXOLEIA 12SXOLEIA 11SXOLEIA 10SXOLEIA 9SXOLEIA 8SXOLEIA 7SXOLEIA 6SXOLEIA 5SXOLEIA 4SXOLEIA 3SXOLEIA 2SXOLEIA 1SXOLEIA 20SXOLEIA 19SXOLEIA 18

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook