Χανιά | Κλειστά την Κυριακή λένε Ομοσπονδία και Εμπορικός Σύλλογος

χανιά-κλειστά-την-κυριακή-λένε-ομοσπο-180547

kiriaki katolasΤην εναντίωσή του στο Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων στα Χανιά, εκφράζουν ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού ενόψει της ερχόμενης Κυριακής που επιτρέπεται βάσει νόμου η λειτουργία τους.

Η ΟΕΒΕ Χανίων

«Η Κυριακή 2/10/2014 σύμφωνα με το νόμο, που άνοιξε τη πόρτα στη κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας και ψηφίστηκε κάτω από τις ιδεοληπτικές εμμονές της τρόικα και του κ. Χατζηδάκη, είναι ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων στο εμπόριο και στις υπηρεσίες. Οι τελευταίες εξελίξεις αλλά και η εικόνα της αγοράς τις Κυριακές του καλοκαιριού που είχαμε ανοικτά καταστήματα ,δικαιώνουν όλους εμάς που υποστηρίζαμε ότι αυτό που λείπει από την αγορά είναι η οικονομική δυνατότητα των καταναλωτών και όχι οι ώρες για ψώνια.

Επιβεβαιώνεται επίσης ότι οι μόνοι που θα ωφεληθούν είναι οι μεγάλες αλυσίδες στο χώρο του εμπορίου οι εκπρόσωποι των οποίων ήδη προσέφυγαν στο Στε για άρση των όποιων περιορισμών του νόμου.

Η Ομοσπονδία καλεί τους συναδέλφους στις 2 Νοέμβρη να πουν για άλλη μια φορά.

Η Κυριακή είναι Αργία!»

Ο Εμπορικός Σύλλογος

«Σχετικά με αυτήν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, υπενθυμίζουμε ότι το άνοιγμα των καταστημάτων είναι προαιρετικό από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, υπενθυμίζουμε όμως την άποψη μας ότι καμία Κυριακή δεν θα δώσει παραπάνω τζίρο στα καταστήματα μας, παρά θα ανακυκλώσει τον ήδη υπάρχον της εβδομάδας. Πάρα ταύτα, οι συνάδελφοι είναι εκείνοι που στην πράξη θα δείξουν τι επιθυμούν και είμαστε σίγουροι ότι –όπως και στις προηγούμενες εκπτωτικές περιόδους- στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα κρατήσουν τα καταστήματα τους κλειστά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου»

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook