Χανιά | Σήμερα η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη

χανιά-σήμερα-η-παρουσίαση-του-πρώτου-β-192438

markogiannakis_vivlioΣτην πρώτη του εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, προσεγγίζει το αντικείμενο των σπουδών του, την Εγκληματολογία, από μια φρέσκια μυθιστορηματική σκοπιά, εισάγοντας τον αναγνώστη στην επιστήμη του και τα βάθη της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης.

Μην μπερδεύεστε όμως,  δεν πρόκειται για τον Χανιώτη βουλευτή και αντιπρόεδρο της Βουλής, αλλά για τον ανιψιό του, με τον οποίο τυχαίνει να είναι συνονόματοι.

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου  στις 20:30 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο – Παλιό Λιμάνι), ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, παρουσιάζει  το αστυνομικό μυθιστόρημά του με τίτλο:  «στον 5ο όροφο της Νομικής».

Θα μιλήσουν:

  • Χρήστος Ε. Μαρκογιαννάκης, Αντιπρόεδρος της Βουλής, Δικηγόρος
  • Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης
  • Βικεντία Κατσανεβάκη, Ιατρός

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο συγγραφέας και εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης.

Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Χάρης Ασημακόπουλος.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου…

Δύο νεκροί, στον 5ο όροφο της Νομικής Σχολής Αθηνών, στον τομέα Εγκληματολογίας. Η «Οχιά», κατά κόσμον καθηγήτρια Λαμπρινή Σιώμου και ο υποψήφιος διδάκτορας Άγγελος Κονδύλης εντοπίζονται δολοφονημένοι στο ίδιο σημείο, την ίδια ώρα.

Ο αστυνόμος Χριστόφορος Μάρκου αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον διπλό φόνο. Με τη βοήθεια ενός «πασπαρτού» καλείται να ανακαλύψει ποιος και γιατί μετέτρεψε τον πανεπιστημιακό χώρο σε σκηνικό ταινίας του Χίτσκοκ και τούτο μέσα σε ένα λαβύρινθο μυστικών, κινήτρων, κρουσμάτων διαπλοκής και προσωπικών εμπαθειών που θάλλουν στα ελληνικά και όχι μόνο πανεπιστημιακά ιδρύματα.

markogiannakis_vivlio1zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook