Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Κάλεσμα από το «Δικαίωμα στη Ζωή» στα Δικαστήρια του Αγρινίου, της Αμφιλοχίας και της Βόνιτσας

Το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» καλεί την Τετάρτη 17/1/2018 και ώρα 3.00 μ.μ. στα Δικαστήρια Αγρινίου – Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, όλους τους φορείς, κινήματα, σωματεία, φοιτητές, αγρότες και γενικά όλους τους πολίτες, στην αποτροπή προγραμματισμένων πλειστηριασμών (3) στο Αγρίνιο, (1) Αμφιλοχία, (1) Βόνιτσα περιουσίας συμπολιτών.

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
  • Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα αρχίσουν από 21 Φεβρουαρίου.
  • Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Δήμους που θα αρχίσουν από 1η Μαΐου.
  • Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.
Εφιστούμε την προσοχή:
  • Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των Συμβολαιογράφων, όσο συνεχίζουν την αποχή από κάθε είδους πλειστηριασμό, αλλά και από την πιστοποίηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταθούμε απέναντί τους, γιατί πλέον θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιον θα ταχθούν ή με τον λαό ή με τις τράπεζες – Funds.
  • Όσοι προτίθενται να αποκτήσουν ακίνητο από πλειστηριασμό (σπίτι, μαγαζί, χωράφι) να το σκεφτούν καλά πριν κάνουν αυτή την κίνηση.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Με 263 πλειστηριασμούς (13 ηλεκτρονικοί) ακινήτων (εκ των οποίων οι 127 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες, οι 130 σε οικόπεδα και αγρούς και οι 141 σε επαγγελματικούς χώρους), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 18 πλειστηριασμοί (εκτός των ηλεκτρονικών) ακινήτων στην Αθήνα, 57 (εκτός των ηλεκτρονικών) στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 30 στην Θεσσαλονίκη και 2 στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 144 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρου, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Άρτας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Λευκάδας, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Λέσβου, Δωδεκανήσου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων).
ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
* 30 πλειστηριασμοί ακινήτων με συνολική εμπορική αξία μικρότερη των 50.000 €
* 55 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 50.000 έως 100.000 €
* 51 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 100.000 έως 200.000 €
* 32 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 200.000 έως 300.000 €
* 41 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας από 300.000 έως 500.000 €
* 54 πλειστηριασμοί ακινήτων συνολικής εμπορικής αξίας άνω των 500.000 €
Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας ανά πλειστηριασμό έως 300.000 € επισπεύδονται οι 168 απ’ τους 263 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 63,9% τουλάχιστον.
ΣΗΜ. 1: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΩΝ (ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.
ΣΗΜ 2: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΗΜ 3: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ Ή ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους επισπεύδοντες, οι 226 (85,9%) είναι τράπεζες/funds, οι 26 (9,9%) είναι ιδιώτες και οι 11 (4,2%) είναι εταιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο