Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Βασίλης Φεύγας: Η εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας μονόδρομος για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας


Επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τα περίπτερα των επιχειρήσεων και του Επιμελητηρίου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου......
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησε με τους επιχειρηματίες του τόπου μας και τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή και αντάλλαξε απόψεις για την πορεία των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας. Με αφορμή την επίσκεψη του στα περίπτερα της δήλωσε ότι: «Η εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας μονόδρομος για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Η Αιτωλοακαρνανία χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα στηρίζεται στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, που είναι η γεωστρατηγική της θέση, οι φυσικοί πόροι, οι δυναμικοί επιχειρηματίες και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό».

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ο κ. Φεύγας βρέθηκε με τον Προέδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό  News 24/7 με αφορμή την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Φεύγας ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας. Παράλληλα, χαρακτήρισε ως σημαντική τομή την εξαγγελία της είσπραξης του ΕΝΦΙΑ από τους Δήμους, τονίζοντας ότι: «Η φορολογική αποκέντρωση είναι σημαντική τομή και κάτι που ισχύσει στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες. Οι Δήμοι θα μπορούν να εκμεταλλευθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρήματα που προέρχονται τον ΕΝΦΙΑ, να προγραμματίζουν έργα και παροχή υπηρεσιών σε βάθος χρόνου και δεν θα είναι άμεσα εξαρτώμενοι από το κεντρικό κράτος και την εκάστοτε κυβέρνηση»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο