Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον ΑΣΤΑΚΟ | Εικόνες: Make Art






            Μέσα σε εορταστικό πνεύμα με τσουχτερό κρύο πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία Αγίου Νικολάου στον Αστακό, το στόλισμα και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
          Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αστακού σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ.  «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου»...........



          Άγιος Βασίλης, ξωτικά, κλόουν, χαρούμενες παιδικές φωνούλες, ταχυδακτυλουργός, το Bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, συμπλήρωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων με το μήνυμα και το πνεύμα των Χριστουγέννων.
            Αρκετός κόσμος και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν στην τελετή και ευχήθηκαν καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερ. Γαλούνης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου κ. Βασίλης Μουρκούσης και εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Και του χρόνου με υγεία...
Καλά Χριστούγεννα...





























8 σχόλια:

  1. ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΩΡΑΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
    μπας και ηρεμήσουμε λίγο, απο αυτό
    το αβέβαιο προεκλογικό σκηνικό
    ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο γι'αυτα είναι η δημοτική αρχή του τοπου..... Για χορούς και πανηγύρια.... Σε όλα τα μείζονα προβλήματα παντελώς απούσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο για φωτογραφιες εισται και για κάνα ψηψω για να φτιάξετε τον σταθμό για της τηλεοράσεις που έρχονται γιορτες στο Βασιλόπουλο δεν μπορείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 3:02 Όσο και να χτυπιέσαι δεν παίρνεις έτσι εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πρόβατο αδερφέ 1:21 σου θιξαμε τους τοπικούς άρχοντες ε; Κοίτα λιγο γύρω σου και δες τα χάλια του Δήμου. Για χαρές και πανηγύρια είναι μόνο αυτοί

      Διαγραφή
  5. Οι παιδικές ψυχές αγαπητέ θέλουν χαρές γιατί τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας ,τώρα εσυ κάτσε να σιγόκαιγεσαι και να ονειρεύεσαι νίκες από τον πρώτο γύρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ! 1 : 21
    ΌΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΚΑΙ ΕΠΏΝΥΜΗ ΑΥΣΤΗΡΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΡΙΤΙΚΉ
    Ίσως να αλλάξεις άποψη.
    ΚΑΛΌ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΈΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο