Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μήνυμα νίκης και ανατροπής έστειλε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ απο τη ΒΟΝΙΤΣΑ -[ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

        







         Μήνυμα νίκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έστειλε από τη Βόνιτσα όπου πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία χθες 23.5.2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας και επικεφαλής του Συνδυασμού "Συμφωνία Ελπίδας" Δημήτρης Μασούρας. 
      Παρουσία πλήθους κόσμου, κατοίκων της περιοχής ο κ. Μασούρας παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την επόμενη τετραετία και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξή του για τη μεγάλη νίκη της κυριακής, για τη νίκη των πολιτών, μια νίκη που θα δώσει ελπίδα στον τόπο. "Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και ψηφίστε.." κατέληξε ο Δημήτρης Μασούρας....

ΒΙΝΤΕΟ....

............................






































































8 σχόλια:

  1. Ο εκλογικός εξάψαλμος του Υπ. Γιώργου Αποστολακή (Κάρι)

    1 Ψαλμός : Όλοι οι γύφτοι και η ROMA ,Αλβανοί, Πακιστανοί προσέλθετε την Κυριακή ης την κάααλπηη..... για να λάβετε την άθεοι κοινωνίααααα (50-100 EUR έκαστος) Κάρι Ελέησον Κάρι Ελέησον.

    2 Ψαλμός : Και είπεν ο Κάριος στους αποστόλους, θα εισέλθετε ης τα τμήματα την Κυριακήνννν και θα αναστήσετε αυτόν Μέτα αδιαφάνειας και διαπλοκήςςςς, Κάρι Ελέησον Κάρι Ελέησον.

    3 Ψαλμός : Ο Παντοαδύναμε Κάριε σώσων τους υποψηφίους σου και αύξησε την περιουσία τους ης τον αιώνα των αιώνων αμάνννν, Κάρι Ελέησον Κάρι Ελέησον.

    4 Ψαλμός : Παγκάκιστε Κάριε αδιαφανή, Τιμώρησε τους ηθικούς τους μορφωμένους και άξιους που τολμούν να μιλούν εναντίων σου και σπιλώνουν το όνομα σου, Κάρι Ελέησον Κάρι Ελέησον.

    5 Ψαλμός : Κατά την καταμέτρησαν των ψήφων ου δεν κλέψεις, ου δεν ψευδομαρτυρήσεις, ης το όνομα Κάριου και Δύναμης πολιτών, Κάρι Ελέησον Κάρι Ελέησον.

    6 Ψαλμός : Τέλος όσοι δεν ψηφίσετε αυτόννννν και τους αποστόλους του...... Καταδικάζεστε αιώνια (μια πενταετία) σε ανάπτυξης και κοινωνική ευημερία, με γνώμονα των άνθρωπο και την νεολαία τον τόπο και την σταθερότητα. Ελέησον Κάρι Ελέησον Κάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας πεις και εναν αντιστοιχο πολιτικο "επιτάφιο" για τον ΣΥΡΙΖΑ σου, μετά τις εκλογές; Έτσι για να γελάσουμε λίγο ακόμη;

      Διαγραφή
  2. Μπορείς να λες για τον Αποστολάκη ό,τι θες.... Δημοκρατία έχουμε και ελευθερία! Το να χρησιμοποιείς όμως ύμνους της εκκλησίας μας, να τους παραφράζεις και έτσι να προσβάλλεις την πίστη μας με ξεπερνάει και με θίγει σαν Χριστιανό. Εύχομαι οι διαχειριστές του μπλοκ να αποκτήσουν κάποτε την λεπτότητα και την ικανότητα να αντιληφθούν που ξεκινάει η σάτιρα και που ξεκινάει ο σεβασμός της πίστης του άλλου, και να ειναι πιο προσεκτικοί στο τι ανεβάζουν. Την βλακεία του καθενός δεν είστε υποχρεωμένοι να την ανεβάζετε! Εκτός αν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι είναι προσβολή της πίστης του άλλου... οπότε δεν μπορώ να περιμένω κάτι περισσότερο από εσάς.... Εύχομαι ο Δημήτρης Μασούρας σας υποψηφιος (αλλά ίσως και σαν αυριανός Δήμαρχος) να πλαισιώνεται απο άτομα που σέβονται τη Χριστιανική πίστη, και οχι απο άτομα σαν τον 9.56, που με κάθε ευκαιρία βγάζουν και το μένος τους για την πίστη μας. Ελπίζω ο διαχειριστής του μπλογκ να το δημοσιεύσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 26 Μάιου κοιτάξτε τα παιδία σας στα μάτια και ψηφίστε με το χέρι στην καρδιά. Δ.Μασουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα πάρα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ στην εξαθλιωμένη πλατεία της Βονιτσα μια πολιτική εκδήλωση. Άλλωστε από το 2006 έχει να γίνει πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία και οι λόγοι είναι με γυμνό ματι εμφανής. Μην δώσετε ψήφο στους καταστροφείς της Βόνιτσας. Αρκετά με 50 άτομα που πλουτίζουν στην πλάτη χιλιάδων συμπολιτών και υποβαθμίζουν το αύριο των παιδιών μας.Μασουρα είσαι η μοναδική ελπίδα για το τόπο μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρη καταπληκτική η ομιλία σου η Βόνιτσα είναι μαζί σού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο