Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΤΑΜΠΑΚΕΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥΦΑΡΜΑΚΗ



Φίλες και φίλοι,
Μια πολύ δημιουργική και συνάμα διδακτική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Δυο και πλέον μήνες προεκλογικής δράσης τελειώνουν και τυπικά την Παρασκευή στις 24 Μαΐου. Σε αυτή την περίοδο κατάφερα να γνωρίσω πολλούς νέους ανθρώπους και να ακούσω τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους. Θα ήθελα να είχα το χρόνο να μπορούσα να μπω σε κάθε σπίτι Αιτωλοακαρνάνα και να συνομιλήσω μαζί του για τον τόπο μας.......
Για το πως μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο και πιο παραγωγικό ώστε οι άνθρωποί του να ευημερούν. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό σε ένα τόσο μεγάλο νομό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όντας εργαζόμενος και οικογενειάρχης με ανήλικα παιδιά που ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα δικά τους φτερά.
Σε αυτή την περίοδο είδα, άκουσα και έμαθα πάρα πολλά τα οποία θα με συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή μου προσθέτοντας γνώση και εμπειρία. Σε όλη αυτή την περίοδο κατάφερα να διατηρήσω τις αρχές και τις αξίες μου αναλλοίωτες. Δεν μπήκα ποτέ σε διαδικασία διεκδίκησης ψήφου ως αποτέλεσμα συναλλαγής με ψηφοφόρους ή με άλλους υποψηφίους. Ούτε της δικής μας παράταξης, ούτε από άλλες παρατάξεις, είτε αυτές είναι δημοτικές, είτε περιφερειακές. Δεν μπήκα στην διαδικασία να μετρήσω κουκιά και να βρω πόσα μου χρειάζονται για να εκλεγώ. Σκοπός μου πάντα ήταν να προσθέτω στην παράταξη ώστε αυτή να καταφέρει να εκλεγεί και μετά αν οι ψήφοι οι δικοί μου φτάνουν για την εκλογή μου, έχει καλώς, αν όχι, πάλι καλώς έχει. Δεν μπήκα στην διαδικασία να είμαι υποψήφιος για να εκλεγώ περιφερειακός σύμβουλος και να προσδώσω με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη αξία στον εαυτό μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι δίνουν αξία στις θέσεις και όχι οι θέσεις στους ανθρώπους. Ενδεχόμενη εκλογή μου δεν θα με κάνει να νιώσω πιο άξιος, αλλά πιο υπεύθυνος να προσφέρω στον τόπο μας όσο περισσότερο μπορώ. Γνωρίζοντας ότι οι ψηφοφόροι βομβαρδίζονταν όλο αυτό το διάστημα από υποψηφίους που ζητούσαν την ψήφο τους, προσπάθησα να μην φέρνω σε δύσκολη θέση κανέναν ψηφοφόρο γινόμενος κουραστικός και απαιτητικός απέναντί του.
Τώρα πια έφτασε η ώρα των αποφάσεων. Τώρα πλέον είναι στο δικό σας χέρι το αύριο που θα επιλέξετε. Εάν είστε ευχαριστημένοι με τα πρόσωπα και τα έργα τους στην περιφέρειά μας τα τελευταία εννέα χρόνια, μπορείτε να τους ψηφίσετε ξανά. Αν πιστεύετε ότι πρέπει αυτά να αλλάξουν και να έρθουν νέα πρόσωπα στο τιμόνι της περιφέρειας, είμαστε εδώ και σας δίνουμε την ευκαιρία να το κάνετε. Προσωπικά διεκδικώ την ψήφο σας εφόσον κρίνετε ότι οι γνώσεις, οι ικανότητες, το ήθος, οι αξίες και η προσφορά μου στην κοινωνία, αποτελούν τα εχέγγυα ώστε να συμβάλλω στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την περιοχή μας μέσα από την θέση του περιφερειακού συμβούλου.
Με εκτίμηση
ΤΑΜΠΑΚΕΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Αστυνομικός - Οικονομολόγος
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος εκλογικής περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας, με τον συνδυασμό «Όλα από την αρχή» του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο