Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Σκουπίδια και μυρωδιές μετά την ολοκλήρωση της λαϊκής αγοράς στην ΚΑΤΟΥΝΑ


Φωτογραφίες μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς στην Κατούνα. Κιβώτια και κούτες, είναι σκορπισμένα σε κεντρικό δρόμο της Κατούνας μετά την ολοκλήρωση της λαϊκής αγοράς σήμερα Παρασκευή. 
         Οπως μας καταγγέλει κάτοικος του χωριού, τα σκουπίδια και οι οσμές, προκαλούν άσχημη εντύπωση σε όλους τους διερχόμενους και σαφώς χρειάζεται αφενός η προσοχή των παραγωγών για να μην πετάνε ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια και αφετέρου πρέπει να ληφθεί μέριμνα και απο το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας για να καθαρίζεται ο χώρος και να μην παρουσιάζει την εικόνα αυτή.....









22 σχόλια:

  1. Που ειναι ο αντιδημαρχος αλλα δεν τον νοιαζουν αυτα τους υπαλληλους οχταμηνιτες και μονιμους τους εχει να του κανουν της δουλειες τις δικες του. Αυτους ψιφησατε φατε τους τωρα στη μαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτούς ψηφίσατε γιατί φωναζετε:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωπα ωπα.... δεν φανταζοταν ποτε εκει στο δημο οτι θα πρεπει να εχουν το συνεργειο καθαριοτητας σε ετοιμοτητα και στανμπαι μολις αμολυσει κανενας καμια κουτα απο τη λαικη να το πιανουν στον αερα για να μην φωτογραφηθει ευθυς αμεσως μολις πεσει στο εδαφος. προφανως τα σκουπιδια μαζευτηκαν τις επομενες ωρες μεχρι τοτε ομως προλαβαν και τα εφτιαξαν ενα ωραιο σκηνικο για φωτογραφιση καταλαβαινετε τι εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σκουπίδια σαν εσένα είναι ακόμα εκεί. Βλακα ε Βλακα.

      Διαγραφή
  4. Δημαρχε πρωτα πρεπει να καθαρισεις τους μαντρακηδες κ τους παρτακιδες που εχεις εδω στην κατουνα. Κ οι υπαλληλοι του δημου να κανουν τη δουλεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασε εσυ το σκηνικο που εφτιξαν10.37 που θα μας πεις κιολα οτι φτιαξαμε κ σκηνικο για φωτογραφιση για να μας πεις που ηταν χτες ο βαγγελης ο φιλος τ σωτηρη που ηταν ο καντουνης του φτιαχνει δεκα μερες το αμαξι που ειναι ο σαμαντας που ειναι ο μπακογιοργος που ειναι ο λυσσαρης ολα αυτα γινονται με την ανοχη καποιου αντε επιτελους κ μην μας ζητατε κ τα ρεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα Τα φτιάξουν όλα οι κυβερνωντες σύμβουλοι και ο προεδρος μην αγχώνεστε.χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο μια ετρεχε για αυτο το χωριο αλλα δεν αρεσε πολυ στην παρεα της. Και κοιταξαν ολοι μαζι με τους υπαλληλους του δημου να την ξεπαστρεψουνε οπως λεγανε . Ειναι αυτη που τους εβγαζε ασπροπρωσοπους πεντε ολοκληρα χρονια και φοβηθηκανε μη τους παρει την πρωτια. Την πρωτια ολοι ξερουμε εμεις που βλεπαμε παιανου ηταν και βλεπαμε τι εκανε αυτη η γυναικα σε καθημερινη βαση γιατι ηταν εδω καθε μερα κ οχι μια φορα στο τετραμηνο αλλα εδω δεν εχουν μαθει να κανουν δουλειες για το δημο μονο για την παρτουλα τους . Και η αθηνα τους χαλαγε τη σουπουλα τους. Η αθηνα ειναι η αθηνα της καρδιας μας κ σε οποιον αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω κ απαυξανω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κυρία Αθηνα είναι η εντεταλμένη σύμβουλος του κυρίου δημάρχου. Αυτή είναι υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση. Αυτή βρίζει κάθε μέρα τους υπαλλήλους.
    Γιατί εξαφανίστηκε τώρα;
    Κάτι βρωμάει και σε αυτό εκτός απ τα σκουπίδια.
    Ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ Η ΚΑΡΕΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑ4.10. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΕ Η ΚΑΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλλη μια 4ετια χαμενη για το χωριος μας.Δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τα σκουπιδια θα μεινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια Αθηνια πέρασε από την Κατούνα την 5ετια!! (Μπορώ να πω και γενικά τα τελευταία χρονια). Οι υπόλοιποι είναι παρτακιδες και πανουργοι. Αυτό φάνηκε και με τις εκλογές που οι υπόλοιποι ρίχνανε τα ζάρια κάτω από το τραπέζι και η Αθηνια ήταν απούσα, γιατί θέλανε να την βγάλουν από την μεση!! (Απ ότι φαίνεται υπήρχε ο φόβος Μήπως χάσουν την πρωτιά...) Παρόλο που η γυναίκα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε καθ'όλη την διάρκεια της 5ετιας. Τέτοια ρεντικωλα είναι... Αλλά τέτοιους θέλει το χωριό γι αυτό πάει απ το χειρότερο στο ακόμα πιο χειρότερο.
    Αθηνια προχωρά και αυτοί που σκέφτονται ξέρουν και να εκτιμούν!!! Και ξέρουν επίσης να μην γίνονται ρεντικωλα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΚΟΙΤΟΎΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΌΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΉΣΕΙ.
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΈΔΕΙΞΕ ΗΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ.
    ΕΣΥ ΚΑΡΕΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6 : 06 Η Καρελου καλή είναι για την κατσαρόλα της. Αντε που θέλετε να μας πείσετε ότι είναι κάποια. Κρίμα στην κατάντια του Δήμου μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΡΙΑ Καρελου ειναι καποια αντιθετα απο σενα που καθεσαι και βγαζεις την ζηλια σου και την κακια σου ανωνυμα!!επισης μπορω να σε βεβαιωσω οτι και στην κατσαρολα της ειναι πολυ καλη μαγειρισα αλλα και στην πολιτικη της μια δυναμικη πολιτικος που αυτος ο τοπος δεν ειχε δει ποτε μεχρι τωρα!!!

      Διαγραφή
    2. Από πότε έγινε η καρελου και η κάθε μία από την κάτουνα ισχυρή πολιτικός έλεος είστε τραγικοί!!!!

      Διαγραφή
  16. Θα τα πληρώσουμε χρυσά αυτά τα σκουπίδια θα τα κανονίσουν οι σύμβουλοι και ο προεδρος μην αγχώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ: 16 Ιουνίου 2019 - 3:43 π.μ.
    Χαχαχχα σοβαρα τωρα βλεπεις τι γραφεις?? ο Σωτηρης το μονο εκλογικο εργο που εχει κανει ειναι να καλυπτει τις προσωπικες του δουλειες σε βαρος του δημου και των συνδημοτων του!!! ο Στουπας που ειναι μετα τις εκλογες? αα ξερω θα κανει τον θιασωτη της Βονιτσας.. Μια γυναικα αξιζε και αυτη ηταν η ΚΥΡΙΑ Καρελου απεδειξε πως εχει μεγαλη δυναμικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προσεχε εσυ και ασε την καρελου γιατι θα κουσεις πολλα και δεν συμφερει τον προδρομιτη το τι ειναι ο καθενας ξερουμε ολοι ασε τις συστασεις. Ποιον απο τα καινουρια παιδια πλησιασανε ολοι αυτοι οι κυριοι που ηταν στο ψηφοδελτιο απλα τα βαλανε να τους μαζεψουν τους ψηφους και μετα κοιταγανε πως να βγουνε αυτοι μη χαλασει η πατεα τους αι σικτιρ επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσείς που είστε με τον Αποστολάκη είστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο