Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Το club MOLOS άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει στη Πογωνιά- ΠΑΛΑΙΡΟΥ και αυτό το καλοκαίρι!!



               Το καλύτερο beach bar στην Αιτωλοακαρνανία, στη περιοχή Πογωνιά Παλαίρου, το Club MOLOS άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι, καθημερινά για να απολαύσετε το καφέ σας ή το φαγητό σας ή το ποτό σας και να διασκεδάσετε και να χαρείτε το κολύμπι σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου. 
        Το Club MOLOS, λειτουργεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, προσφέροντας ελληνικές μπύρες, εξεζητημένα cocktails, παγωτά, πολύ καλό καφέ και snacks........



        Το Εστιατόριο είναι ολοκαίνουργιο, μπροστά στη θάλασσα με πλούσιο μενού ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Θα βρείτε φαγητά ημέρας, ψητά "της ώρας", μεγάλη ποικιλία από δροσερές και ολόφρεσκιες σαλάτες, πίτσες, κρέπες και επιλεγμένες ποικιλίες από κρεατικά και θαλασσινές γεύσεις.
Ι        διαίτερα προσιτές τιμές, άψογο service και μουσικές επιλογές από dj συνθέτουν μια μοναδικότητα σε ένα υπέροχο τοπίο. 
       Μιλώντας για beach bar στην Αιτωλοακαρνανία, τη μερίδα του λέοντος συγκεντρώνει δίχως άλλο το Club MOLOS. Μπορείτε δηλαδή να ξεκινήσετε τη μέρα σας από νωρίς για μπάνιο στις ξαπλώστρες σε συνδυασμό με καφέ, παγωτό, χυμούς ή κοκτέιλ και μετά το μεσημέρι ή το βράδυ να δειπνήσετε στη ρομαντική ατμόσφαιρα του εστιατορίου.

Πληροφορίες: 
Beach bar Μώλος
Πογωνιά Παλαίρου
Αιτωλοακαρνανίας
Κρατήσεις: 6945-452736, 26430-42124, 6944-310016.


        


















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο