Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Κριτική στη Δημοτική Αρχή ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ

           Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, ασκεί κριτική στη Δημοτική αρχή Ξηρομέρου και αναλυτικά τονίζει: 

Συμμαζέψετε αυτή την βουρκίλα, η οποία σας έχει σφιχταγκαλιάσει και τείνει να καταστεί το μακρύ χέρι της εξουσίας...

Κύριε Δήμαρχε
        Σκοπεύετε να συμμαζέψετε αυτή την βουρκίλα, η οποία σας έχει σφιχταγκαλιάσει και τείνει να καταστεί το μακρύ χέρι της εξουσίας και εσείς ο καθοδηγητής της;;;;!!!!
           Θα πρέπει να αντιληφθείτε και εκείνοι, αλλά και εσείς πως στις Δημοκρατίες υπάρχει η συμπολίτευση αλλά και η αντιπολίτευση, των οποίων οι ρόλοι είναι διακριτοί και εμείς αυτούς τους δύο μήνες έχουμε επιδείξει την μέγιστη δυνατή συναίνεση, βάζοντας πλάτη όταν κάποιες φορές βρεθήκατε στα δύσκολα, ουχί υπαιτιότητα μας, αλλά γιατί εσείς δεν είχατε φροντίσει ή δεν είχατε προνοήσει έγκαιρα γι' αυτά.
     Για το θέμα του νερού αυτές τις ημέρες, όχι απλά δεν λειτουργήσαμε με λαϊκισμό (άκρα του τάφου σιωπή), αλλά σας είχαμε κάνει αίτηση πάνω από ένα μήνα.    
-Άκου εκεί;;;!!!
      Να μας χαρακτηρίσει ο Υπόκοσμός σας βουρκίλα, γιατί τολμήσαμε και χαρακτηρίσαμε εκείνον τον καταστροφέα ως σκαστούρι.
-Γιατί είπαμε ψέματα;
-Δεν είναι σκαστούρι;
      Ολοκλήρωσαν με αυτό τον θρυματισμό των κλαριών ή πήγαν στον Μαραθιά και τα έκαψαν;
-Θαυμάστε τις φωτογραφίες από το κάψιμο!!!!
         Ή επειδή δυο μήνες δεν ανοίξαμε το στόμα μας, μας θεωρείτε και ως νοητικά καθυστερημένους, βρίζοντάς μας και από πάνω, αφού με απύθμενο θράσος και εντελώς ανερυθρίαστα μας χαρακτηρίσατε ως βουρκίλα του Ξηρομέρου και ότι μας κάνατε κιμά στις εκλογές!!!!
Ντροπή σας αναιδείς.!!!!.........

    
         Εάν πηγαίναμε με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και υποβάλαμε μια μήνυση, εκτός του ποινικού θέματος θα έπεφτε και πρόστιμο 45.000 ευρώ στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, αφού η Πρόεδρος κυρία Γριτσίπη, με την οποία με συνδέει μακροχρόνια οικογενειακή φιλία και αυτό το διάστημα κάνει πολύ φιλότιμες προσπάθειες, δεχόμενη εσωτερικό πόλεμο και υπονόμευση, δεν έχει καμία ευθύνη γι' αυτό το θέμα!!!!

         Εμείς στο πρόγραμμα μας λέγαμε και φαίνεται ευκρινέστατα, ότι θα προμηθευόμαστε μεγάλο αυτοκίνητο – καταστροφέα.
   Και στους πονηρούληδες που είπαν, γιατί δεν τον προμηθευτήκαμε εμείς, η απάντηση είναι σαφής:
       Γιατί δεν προλάβαμε να το πάρουμε, αφού πήραμε 12 άλλα μηχανήματα και αυτοκίνητα (είδατε το μεγάλο πυροσβεστικό – υδροφόρα και τα ταχείας επέμβασης MAZDA πυροσβεστικά, τα οποία μετέφεραν νερό στα καταστήματα και σε κάποια σπίτια με την έλλειψη νερού τόσες ημέρες).
          Ας πάρει τώρα και ο κύριος Τριανταφυλλάκης τον μεγάλο καταστροφέα, ένα γρέιτερ και άλλα 10 μηχανήματα και τότε θα με ξεπεράσει σε έργο και πραγματικά θα αισθανθώ πολύ όμορφα, γιατί εγώ είμαι  γεμάτος από την ζωή μου και όχι ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι, που να θέλω να αποτύχει η νέα Δημοτική αρχή, για να φαίνεται μόνο το έργο το δικό μου!!!!
-Αλλά πως;
    -Αφού πρέπει να εξοφληθούν τα προεκλογικά γραμμάτια για να πάρουμε (4) τέσσερις ειδικούς συμβούλους!!!   
         Δεν θα πρέπει να ξεχνούν, ότι αυτό μπορεί μεν να είναι νόμιμο και να μην συνιστά κλοπή Δημοσίου χρήματος, δεν είναι όμως ηθικό, σε δύσκολους καιρούς οικονομικά όπως επικαλούνται κάποιοι, να διατίθεται ένα τόσο μεγάλο ποσόν, αφού ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα στοιχίζει μικτά περίπου 2.000 ευρώ μικτά και καθαρά περίπου 1.300 ευρώ τον μήνα (όσα παίρνει ο Αρχηγός της Αεροπορίας, ο οποίος έχει θέσει σε κίνδυνο την ζωή του δεκάδες φορές, για να υπηρετήσει με αυταπάρνηση την Πατρίδα) δηλαδή στην τετραετία το κόστος για το Δήμο Ξηρομέρου θα είναι περίπου 400.000 ευρώ. Μην φοβάστε και σας έπιασε τόσο μεγάλη πρεμούρα, δεν διαμαρτύρονται τα προεκλογικά γραμμάτια, αυτά έκαναν την δουλειά τους με τα ψηφαλάκια!!!!

         Εμείς έχουμε πει,  ότι θα ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό η νέα Δημοτική Αρχή, με την προϋπόθεση η νέα Δημοτική Αρχή ότι θα έφερναν στον προϋπολογισμό σε αντίστοιχους κωδικούς τα ποσά, για να γίνει η εκτέλεση των πάρα κάτω έργων και προμηθειών με Δημοπρασία.
Δηλαδή να γίνει με δημοπρασία:
1)-Ο καθαρισμός των κοινόχρηστων, πέραν αυτού που γίνεται από τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου.
2)-Ο καθαρισμός των Νεκροταφείων του Δήμου.
3)-Ο καθαρισμός των Δεξαμενών ύδρευσης δύο φορές τον χρόνο και όποτε άλλοτε χρειαστεί του Δήμου .
4)-Η Προμήθεια των υλικών ύδρευσης  του Δήμου.
5)-Προμήθεια ελαστικών των αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου.

        Γιατί με αυτά θα έχει εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η προστασία ενός αρκετά μεγάλου ποσού από το Δημόσιο Χρήμα, για τα οποία φαντάζομαι, ότι θα συμφωνεί και η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής.
          Εμείς είπαμε πως για (6) έξι μήνες δεν πρόκειται να κάνουμε καμιά κριτική (και οι  φωτογραφίες με τα κλαριά που υπάρχουν πολλές δεκάδες σε όλη την πόλη, δεν έχουν τον χαρακτήρα της καταγγελίας), αλλά για να φανεί, πως και αυτά θα πάνε για κάψιμο στον Μαραθιά, όπως πήγαν και εκείνα στα οποία υπήρχε το μηχάνημα και οι χειριστές του.!!!!
         Σιωπή λοιπόν ή μαζέψτε αυτόν τον υπόκοσμο, που σας σφιχταγκαλιάζει και θέλει να έχει το μακρύ του χέρι απλωμένο στην άσκηση –νομή της εξουσίας.  

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αστακός 22/10/2019

Dr. Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ: Κύριε Δήμαρχε
αν σε ένα – ενάμισι χρόνο δεν έχετε προμηθευτεί πραγματικό καταστροφέα –θρυμματιστή  κλαριών εμείς δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα, αφού θα σας καλέσουν αι Αρμόδιαι Αρχαί λέγοντας σας πάρε και αυτή πάρε και εκείνη:
Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις...


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>











31 σχόλια:

  1. Θα θελα πολύ κ Παναγιώτη αυτά που γράφεται να τα λέτε κ στα ΔΣ και όχι εκεί να αναφέρεστε σε άσχετα πράγματα ώστε να υπάρχει μια σοβαρή αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν το ανοίξουμε το ρημάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνουμε διαγωνισμό ποιος έκανε τα περισσότερα έργα; Αφήστε τον δήμαρχο να διοικήσει για τέσσερα χρόνια (όχι σαράντα μέρες) και μετά να τον κρίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μας απαγορεύεις να σε σχολιάζουμε γιατί βγαίνεις και μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ποιο ανίκανος δήμαρχος που θα μείνει στην ιστορία είναι ο τριανταφυλακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. Στάϊκο μήπως ξέρετε να μας πείτε πόσα μέτρα μεταλικής σωλήνωσης αλλάχθηκε με νεο σωληνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Σταικο
    Επειδη σας εκτιμω (για το εργο και οχι για τα λογια) θα ηθελα να σας πω μερικα πραγματα. Οταν εισασταν δημαρχος κανατε καλη διαχειρηση βλαβων υδρευσης και δεν ειχαμε τετοια χαλια με το νερο. Εφοσον ειστε γνωστης και ασχολειστε με τα κοινα,περιμενω απο εσας να ενεργησετε μεσω εισαγγελεα ή περιφερειας για να ερθει το νερο. Εσας δεν μπορουν να σας κοροϊδεψουν. Αυτοι που ειναι πανω αδιαφορουν για τον κοσμο και κοιταζουν ωραριο,αργιες κλπ. Πολες φορες σας ειχα δει Κυριακες και αργιες να επιβλεπετε τις εργασιες του τζι σι μπι και φτιαχνατε την βλαβη. Γιατι δεν βοηθατε τον κοσμο του Αστακου; το ιδιο και ο κυριος Λιβανης. Καντε κατι. Αποδειξτε οτι δεν κανουν αυτο που πρεπει. Οσο για την φωτια κακως δεν καλεσατε την πυροσβεστικη.Τι παει να πει"με συνδέει μακροχρόνια οικογενειακή φιλία". Αυτο ειναι το προβλημα μας. Με ολους υπαρχει συμφερον,φιλια,συγγενια κλπ αλλα αφου ασχολειστε με τα κοινα πρωτο καθηκον ειναι να τιμησετε την θεση σας και τον κοσμο που σας πιστευει. Πρωτα ο δημος και μετα τα υπολοιπα. Φυσικα αυτο ισχυει για ολους. Θελω να διαβασω τις πραξεις της αντιπολιτευσης και πως δειχνετε το ενδιαφερον σας για τον τοπο. Τα διαφορα σχολια ειναι για μας τους "ανιδεους" και για τα διαφορα παπαγαλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απειλεί και βρίζει όσους τον νίκησαν στις εκλογές. Δεν τους το συγχωρεί. Ούτε και τους ξηρομερίτες που τον μαύρισαν. Ούτε δέχεται οποιαδήποτε κριτική. Και όλα αυτά στο όνομα της δημοκρατίας!!. Όπως φυσικά την καταλαβαίνει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι μέσα στο μυαλό του κύριου Στάικου. Αρχικά δεν μας πλήρωσε κανένας για να μην σας ψηφίσουμε αντίθετος η τακτική αυτή του πενηνταρικου που αναφέρεστε συνέχεια την υιοθέτησε ο Γαλλουνης από τον προκάτοχό του Σαμαρά με τις πλάτες του νεαρού επιχειρήματια που αγαπάει τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε αποστολή Πανταζή.δευτερον ναι μέσα στο συνδιασμός του τριαντάφυλλακη υπάρχουν λαμόγια όπως υπήρχαν σε όλες τις παρατάξεις είναι οι γνωστοί επαγγελματίες πολιτικοί που περιφέρονται όπου φυσάει ο άνεμος του χρήματος οι οποίοι όταν βρεθεί ο κατάλληλος δήμαρχος θα τους στείλει στην ώρα τους τον καθένα και εσείς δεν ήσασταν ένας από αυτούς.Για τις δύσκολες συνθήκες του δήμου ευθύνονται οι προηγούμενες αυτοδιοικήσεις που μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται κ η δική σας καλείται λοιπόν η σημερινή δημοτική αρχή με επικεφαλή έναν νέο άφθαρτο το τονίζω άφθαρτο ακόμη άνθρωπο μαζί με άτομα υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά όσες απειλές και φλέβες αν κόψετε την αξιοπρέπεια δεν τήν κατακτάει κάνεις με φοβερές και αναρτήσεις η αξιοπρέπεια είναι αρετή και την κατέχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί άφθαρτος ρε φίλε; για ρώτα τη γνώμη της Ντίνας Σαμαρά.

      Διαγραφή
  10. Έτσι γιατρέ ζωγραφίζεις μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Παναγιώτη είμαι ένας από αυτούς που σάς έχω κρίνει αρκετά σκληρά στην υπάρχουσα δημοσίευσή πρέπει να σάς πω δημόσια μπράβο και έτσι θέλουμε εμείς που δεν σε ψηφίσαμε να κάνετε οπός τώρα σοβαρή αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4.24. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΡΙΑΝΙ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΚΟΚΟΙΡΕΥΤΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο άφθαρτος φίλε μου είναι κ άσχετος και καλό είναι να ρωτάει κ να μαθαίνει σιγά σιγά. Να απευθύνεται όμως εκεί που πρέπει κ όχι να κατευθύνεται από άτομα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται κ τον έχουν εγκκωβισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άσχετος σας έσκισε.περιμέντε λίγο ακόμα

      Διαγραφή
    2. Ωραίο λεξιλόγιο.. Συγχαρητήρια για το ποιόν της συζήτησης.... Κύριε τριανταφυλλακη σας τιμουν τέτοια σχόλια?

      Διαγραφή
  14. Κ.Σταικο καλα τα λες αλλα πολυ λαθος τα πρατεις, καλο θα ειναι να σταματησεις τις τρελητσες να σεβαστεις τις συνεδριασεις του δημοτικου συμβουλιου και τους δημοτες να παψεις να τους απηλεις.Με λογο σοβαρο και υπευθυνο που να μην απεχει πολυ απο τις πραξεις σου ισως φανεις χρησιμος σε καθε περιπτωση δεν θα εισαι επιζημιος οπως τωρα και ενοω τα διαφορα τσαλιμακια σου κ.Σταικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι και να λέτε γαλουνακια ο τριανταφυλακης
    Θα πετύχει γιατί είναι και έξυπνος και έντιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς είναι ο μόνος έντιμος, όπως ήδη αποδειχθηκε

      Διαγραφή
  16. Θερμά συγχαρητήρια Κ. Σταικο .
    Η καλύτερη σας ανάρτηση με βαθειά γνώση της Αυτοδιοίκησης , ήθος ,αξιοπρέπεια και ανωτερότητα .
    Δεν χρειάζεται να δίνετε σημασία σε συκοφάντες ,οι οποίοι σκόπιμα πετούν την μπάλα στην εξέδρα ,για να αποφύγουν τις ευθύνες τους και να βγουν από την δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειά σου Παναγιώτη λεβεντιά,γίγαντα και ήρωα.Ησουν πάντα ο άνθρωπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στάικος εσύ δεν πρέπει να μιλάς το έργο του νερού μήπως θυμάσαι ποιος το έφτιαξε τόσο καλά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Σταικο είναι οφθαλμοφανές ότι έχετε εμμονή με την εξουσία και πλέον εμμονή με το Κύριο Τριανταφυλλακη που ακόμα να συνειδητοποιήσετε ποσό πολύ τον αγαπάει και τον πιστεύει ο κόσμος σε αντίθεση με εσάς αν κρίνουμε από το εκλογικό αποτέλεσμα .Ειναι κρίμα να προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις αντί να πείτε τη γνώμη σας πολιτισμένα όπως θα άρμοζε στην προσωπικότητα σας ως επιστήμονας.Μηπως τελικά είστε και εσείς ένας από αυτούς που τόσο καιρό φωνάζετε ,μήπως και εσείς δε θέλετε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος γιατί δε θα είναι έργο δικό σας ,μήπως στην τελική ο εγωισμός και η ζήλεια προς το πρόσωπο του κυρίου Τριανταφυλλακη δεν σας επιτρέπει να είστε αντικειμενικός και να γίνεται το ίδιο και το αυτό με την απερχόμενη δημοτική αρχή ; Τροφή για σκέψη και επιτέλους
    Βγάλτε τις προπολεμικές παρωπίδες και κοιτάξτε όλοι μαζί να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.Ζειτε και εσείς εκεί και πολλοί άλλοι .Ετσι προκοπή δε γίνεται .Καλο βράδυ και να μας γράφει να μη σε χάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε σταικο
    Το μόνο που δειχνετε
    Στο λαό του ξηρομερου
    Είναι ότι έχετε εμονη
    Με την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο τριανταφυλακης
    Είναι η ελπίδα στο δήμο ξηρομερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χχχχαχ εδώ στη μπολετα σε περιμένουμε.... Σε καταλάβαμε είσαι δικός μας...... 🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ. ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΛΟ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΑΦΑ ΕΞΠΕΡ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε ξεφτιλισμένε το τμήμα Άγιος Δημήτριος -Πλατυγιάλι το είχε φτιάξει η ΕΤΒΑ πριν από το 1987 που ανέλαβα εγώ .!!!!
    Εγώ από το 1987 μέχρι το 1989 έφτιαξα με σωλήνες PVC και την δεξαμενή των 2.000 κυβικών μέτρων δε δυο ανεξαρτητα διαμερίσματα .!!!!
    Αν λοιπόν ήταν προϊόν άγνοιας η λάθους εκ μέρους σου θα μπορούσα να σε συγχωρήσω ,αλλά επειδή είναι συνειδητή συκοφαντία ,επειδή είσαι πολύ γαμημ...νος άνδρας δεν σε συγχωρώ και θα ήθελα παρα πολύ να σε έχω μπροστά μου να σε φτύσω και να σε .......!
    Ο Εφιάλτης σας .!!!!
    Που και νεκρός για κάποιους γαμημ ....ους σαν και σένα θα παραμένω ο εφιάλτης σας ,λόγω της μεγάλης μου κοινωνικής ,επαγγελματικής και πολιτικής επιτυχίας .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο