Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής



Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, συνοδευόμενη από στελέχη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και επόπτευσε τη διαδικασία διανομής Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (B.Y.Σ.) σε 10.354 δικαιούχους - ωφελούμενους του Δήμου Αγρινίου και της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας.....


Η διάθεση ειδών στους δικαιούχους πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας/Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για τη συνεχή παρουσία της, όπως και των συνεργατών της, στους χώρους των διανομών, ώστε να είναι ενήμερη για την εξέλιξη των διαδικασιών, αλλά και για να υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία με τους ωφελουμένους.





2 σχόλια:

  1. Στον αστακό κυρία μου έχει να πάρει ο κοσμάκης από τον Νοέμβριο..Κ υπάρχει κόσμος που πραγματικά τα έχει ανάγκη αυτά τα τρόφιμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειν' ωραία και μας αρέσει να μας βοηθάνε οι άλλοι άνθρωποι να επιβιώσουμε
    Οταν όμως εμείς καλούμαστε να βοηθήσουμε τους μετανάστες για να επιβιώσουν οι άνθρωποι
    τότε δέν μας αρέσει ?
    Μπράβο μας. πολύ "εξυπνάκηδες" είμαστε.
    Εύγε μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο