Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΝΙΚΗΦΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ

Την 18-20 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Χαλκίδας το ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDOGREECE OPEN TOURNAMENT 2019 στο οποίο συμμετείχαν 800 αθλητές από 31 χώρες του κόσμου.....
Σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός για τη χώρα μας στο ολυμπιακό άθλημα του TAEKWONDO συμμετείχε και ο μαχητικός σύλλογος της πόλης του Αστακού μόνο με την αθλήτρια ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα. Η αθλήτρια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ καθοδηγούμενη από τον Δάσκαλό της κ. ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο, κατάφερε να κερδίσει 4 αγώνες και να ανεβεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε ένα τόσο απαιτητικό διεθνές πρωτάθλημα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από ένα μήνας η Δέσποινα μαζί με την αθλήτρια ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα είχαν κατακτήσει την 5η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, που είχε διεξαχθεί στην Βουλγαρία.
Αυτό δείχνει την σταθερότητα και την ανοδική πορεία που έχουν οι αθλητές του Αστακιώτικου Συλλόγου, οι οποίοι πρωταγωνιστούν τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο, γράφοντας την δική τους ιστορία με τον καλύτερο τρόπο, ανεβάζοντας την πόλη ψηλά στον αθλητικό χάρτη.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ, αφού σε μικρό χρονικό διάστημα θα συμμετέχει σε αγώνες τόσο στο TAEKWONDO όσο και στο KICK BOXING.
Με την ευκαιρία της δημοσίευσης ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί όλους για την στήριξη, όπως επίσης και για την προσέλευση καινούργιων αθλητών, η οποία συνεχίζεται και στα δύο αθλήματα που καλλιεργεί το TAEKWONDO και το KICK BOXING.
Ευχαριστούμε!

Δελτίο Τύπου
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ









1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο