Εξελιγμένος σχεδιασμός, παραδοσιακή αισθητική.

3.587 επισκέψεις στο άρθρο

Η Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ είναι κορυφαία βιομηχανική εταιρεία, στους τομείς της μελέτης, σχεδιασμού, παραγωγής, και εμπορίας δομικών κεραμικών υλικών (τούβλα - κεραμίδια).

Η Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία και εξειδίκευση για  πάνω από 50 χρόνια στον χώρο της κεραμοποιίας, και μοντέρνα κουλτούρα.

Παράγοντας τούβλα και κεραμίδια κορυφαίας ποιότητας, με έδρα την Ηλεία και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχυ της ποιότητας στην εγχώρια αγορά καταφέρνοντας να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών και του τεχνικού κόσμου (τεχνίτες, μηχανικοί, κατασκευαστές).

Στόχος της εταιρείας Παναγιωτόπουλος είναι η παροχή κορυφαίων ποιοτικά προϊόντων στον χώρο της κεραμοποιίας, με σεβασμό στον πελάτη και οικοδόμηση μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών.

Με την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, από χώματα του τόπου μας και την σημασία στην λεπτομέρεια της παραγωγικής διαδικασίας, έχει καταφέρει να παράγει κεραμίδια αντοχής σε όλες τις συνθήκες, με όλα τα οφέλη που παρουσιάζουν τα κεραμικά υλικά (φυσική διαπνοή, εξισορρόπηση υγρασίας και θερμοκρασίας, θερμομόνωση) έναντι όλων των άλλων υλικών επικάλυψης.

Επίσης, τα τούβλα της παρουσιάζουν άριστη συμπεριφορά σε κάθε καταπόνηση. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η μοναδική αντοχή που επέδειξαν οι κατασκευές που έγιναν με τούβλα της εταιρείας (θλιπτικής αντοχής έως 150kg/cm2 για τούβλα κατακόρυφων οπών), σε όλους τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Δυτική Ελλάδα και την Κεφαλλονιά, τα τελευταία χρόνια.

Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ, εκτείνεται σε μια πλήρη σειρά τούβλων, κεραμιδιών καθώς και θρυμματισμένου κεραμικού, τροφοδοτώντας με αυτά όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά τα κεραμίδια, η εταιρεία διαθέτει προϊόντα σε μια μοναδική ποικιλία φυσικών χρωματισμών. Είναι αμιγώς κεραμικά υλικά, κάνοντας την στέγη να διαπνέει και δίνοντας δροσιά το καλοκαίρι, ενώ διατηρούν την ζέστη τον χειμώνα, χαρίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Οι ιδιότητες αυτές διαφυλάσσονται ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύεται η καλύτερη συμπεριφορά σε όλες τις αντίξοες συνθήκες (μέγιστη αντοχή σε παγετό, δεν στάζουν νερό).

Iδανικά για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών & ηλιοθερμικών συστημάτων
Επίσης, με αντοχή άνω των 250kg/τεμάχιο, τα κεραμίδια Παναγιωτόπουλος προσφέρουν ταχύτητα στην τοποθέτηση (οι τεχνίτες βαδίζουν άνετα επάνω χωρίς να σπάζουν κεραμίδια ή να γλιστρούν), ενώ είναι ιδανικά για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, ηλιοθερμικών συστημάτων και ηλιακών θερμοσιφώνων, χωρίς να σπάζουν κατά τις εργασίες τοποθέτησης και συντήρησης αυτών.

Επιπλέον, λόγω της αντοχής και της δομής τους, παρουσιάζουν μηδενική φθορά κατά την μεταφορά και τοποθέτηση, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος στην κατασκευή.

Προσφέρουν θερμομόνωση και έχουν εγγύηση απεριόριστης διάρκειας
Τα κεραμίδια της εταιρείας, συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση απεριόριστης διάρκειας.
Τα τούβλα παραγωγής της εταιρείας Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ είναι άριστης ποιότητας, με την μεγαλύτερη αντοχή στην θραύση, ακρίβεια διαστάσεων, ομοιόμορφο σχήμα και συμπαγή μάζα.
Γι` αυτό παρέχουν οικονομία στην κατασκευή (μηδενική φύρα στην παλέτα, γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, κόβονται ακριβώς εκεί που θέλει ο μάστορας, δεν πετάγονται άχρηστα τεμάχια – δεν πληρώνονται έξοδα απομάκρυνσης), αντοχή στο χρόνο και τους σεισμούς, ενώ κάνουν τον χώρο όμορφο, ευχάριστο και υγιεινό με θερμομόνωση, ηχομόνωση, φυσική εξισορρόπηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας, φυσικό κλιματισμό.
Επιπλέον είναι λεία στην υφή και δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα ή υπολείμματα καύσης, προστατεύοντας τα χέρια των κτιστών.

Με συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις στις ΗΠΑ και πιστοποιήσεις
Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η εταιρεία αρχίζει να αποκτά και εξωστρεφή χαρακτήρα στοχεύοντας πλέον σε αγορές του εξωτερικού, που αναζητούν την ποιότητα.
Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς εκθέσεις στις ΗΠΑ και την Αλβανία, και έχει εντάξει διαδικασίες πιστοποίησης των κεραμιδιών της σύμφωνα με τα Αμερικανικά Πρότυπα κατά ASTM.
Επιπλέον, η εταιρεία τηρεί ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με πιστοποιήσεις κατά EN ISO 9001 και EN ISO 14001, ενώ τα προϊόντα της είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές EN 771-1 (τούβλα)ΕΝ 1304 (κεραμίδια), φέροντας την αντίστοιχη σήμανση CE.

Το ανθρώπινο δυναμικό, αριθμώντας περί τα 50 άτομα με γνώση, εμπειρία, υψηλή τεχνική και επιστημονική κατάρτιση, έχοντας άριστη συνεργασία με την διοίκηση, με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, είναι αυτό που δίνει πνοή και ανάπτυξη στην επιχείρηση.

Με την επιμονή στην ποιότητα, η εταιρεία Παναγιωτόπουλος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του τεχνικού κλάδου (τεχνίτες, μηχανικοί, κατασκευαστές), ενώ και οι μεγάλες τεχνικές εταιρείες εμπιστεύονται προϊόντα της εταιρείας  Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ για μεγάλα έργα.
Προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε πλήθος καταστημάτων οικοδομικών υλικών και ξυλείας, σε όλη την Ελλάδα.
Σε αυτά τα πλαίσια η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται, παράγοντας ποιοτικά προϊόντα και στοχεύοντας στο μέλλον με αισιοδοξία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ
Καλέστε:          2622027374
Δείτε: 
              
panagiotopoulos.gr/
Ακολουθήστε: www.facebook.com/pankeram