Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά!

2.191 επισκέψεις στο άρθρο

Μισό αιώνα ζωής συμπλήρωσε η εταιρεία μας, ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, που ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση το 1969 από τον Γεώργιο και τη Μαρία Καλύβη και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με σταθερά βήματα, κερδίζοντας τις προκλήσεις του αύριο σήμερα.

Πολλά έχουν αλλάξει στα 50 αυτά χρόνια, όμως παραμένει διαχρονική η φιλοσοφία και η δέσμευση της εταιρείας για υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η πολύτιμη πείρα που έχουμε αποκτήσει συμβάλουν στη δημιουργία σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

Η δυναμική διείσδυση της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ στον κλάδο των δομικών υλικών και μηχανημάτων, η ενίσχυση της παρουσίας της στα ηλεκτρομηχανικά είδη, η εξωστρέφεια και η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, απέδωσαν τα τελευταία χρόνια θεαματικά αποτελέσματα.

Φέτος, και πάλι χρονιά εξελίξεων, ολοκληρώσαμε το εκπαιδευτικό μας κέντρο με νέα, μεγάλη και σύγχρονη αίθουσα δοκιμών και εκπαιδευτικών εφαρμογών και ήδη μεταφέραμε τις αποθήκες μας 800 μέτρα από τις κεντρικές εγκαταστάσεις μας σε νέο χώρο, τριπλάσιου μεγέθους από τον παλιό, αυξάνοντας κατακόρυφα τις δυνατότητες μας. Και έπεται συνέχεια που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!

Εορτάζουμε λοιπόν και για τα 50 χρόνια λειτουργίας της η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ προσφέρει σειρά μηχανημάτων και υλικών σε προνομιακές τιμές. Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις μας!