Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε τις εξής δράσεις:

Ξεναγήθηκαν στους χώρους του κέντρου και ενημερώθηκαν για την αναπηρία οι μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης (Στ’ Τάξη), το Γυμνάσιο Νεοχωρίου (Γ’ Τάξη), το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (Στ’ Τάξη), το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (Στ’ Τάξη), το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Το πρωί του Σαββάτου (1/12), η ΕΛΕΠΑΠ συμμετείχε σε δράσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου στην Παλιά Λαχαναγορά. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου, η Ομάδα Θεάτρου «Πρόβα» του καλλιτεχνικού εργαστηρίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου παρουσίασε το έργο του Στανισλάβ Στρατίεβ «Το σακάκι που βελάζει».

Την Κυριακή (2/12) το πρωί, συμμετείχε σε διαλέξεις σχετικά με εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών με Αναπηρίες, την προσβασιμότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

Τη Δευτέρα (3/12), το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου συναντήθηκε με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στην αίθουσα εκδηλώσεων σε δημιουργικές δράσεις (μουσική-κατασκευή-ζωγραφική-θέατρο) με την καθοδήγηση των εμψυχωτών: Μαρία Μαχαλιώτη, Βασιλική Μίχου, Ιωάννα Κασιδιάρη, Ρεβέκκα Ταγκάλου-Ψιλογιαννοπούλου, Μαίρη Κολοκυθά, Άγη Πάγκου, Γιόλα Γερολυμάτου. Τα παιδιά συνόδευε η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Κωνσταντίνα Τασούλη.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: