Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν αυτόματο μηχάνημα πώλησης καυσίμων από βενζινάδικο!

Κοινοποίηση

Δικογραφία σε βάρος αγνώστων για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης (19/11) έκλεψαν φορτηγό αυτοκίνητο με το οποίο τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/11) πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο και αφού προσέκρουσαν σε αυτόματο μηχάνημα πώλησης καυσίμων το αφαίρεσαν και τράπηκαν σε φυγή. Το αυτόματο μηχάνημα περιείχε 100 ευρώ.

Οδηγούσε μεθυσμένος

Συνελήφθη 37χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/11) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Τροχαίας Αγρινίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα υπό την επήρεια μέθης. Αντίστοιχη σύλληψη είχαμε και το απόγευμα της Τετάρτης (20/11) στο 45ο χλμ. της νέας Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, όπου αστυνομικοί της Τροχαίας Μεσολογγίου συνέλαβαν έναν 67χρονο, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές.

Έλεγχοι σε φορτηγά

Στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων εντόπισαν στις 19 και στις 20 Νοεμβρίου, στην Ιόνια Οδό, δύο φορτηγά οχήματα για τα οποία προέκυψαν τα εξής:

• Το πρώτο φορτηγό το οδηγούσε αλλοδαπός στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ έπειτα από έλεγχο, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαφής του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό δεν έπρεπε να κυκλοφορεί διότι είχε αποσυρθεί στην χώρα ταξινόμησής του.
• Στο δεύτερο φορτηγό από την εξέταση των φύλλων καταγραφής ταχύτητας διαπιστώθηκε σκόπιμη επέμβαση στον ταχογράφο με τοποθέτηση μαγνήτη. Αποτέλεσμα της παρέμβασης ήταν η μη καταγραφή της δραστηριότητά του οδηγού (όπως ώρες οδήγησης και ανάπαυσης, ταχύτητα οχήματος, ένδειξη χιλιομέτρων κ.α.) εξαπατώντας με τον τρόπο αυτό τις Ελεγκτικές Αρχές.

Από το Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, βεβαιώθηκαν και στις δυο περιπτώσεις διοικητικά πρόστιμα και αφαιρέθηκαν επί τόπου πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας, ενώ επιπλέον το φορτηγό που είχε αποσυρθεί ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Χτύπησαν αλλοδαπό φορτηγατζή

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι, ενεργώντας από κοινού κι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έσπασαν με μεταλλικό αντικείμενο τα παράθυρα σταθμευμένου φορτηγού, στο οποίο επέβαινε 60χρονος αλλοδαπός. Με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν δυο κινητά τηλέφωνα, έναν φακό χειρός και έγγραφα. Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: