Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Έντεκα (11) πλειστηριασμοί σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Ναύπακτο μέχρι την Παρασκευή

Κοινοποίηση

Οι δύο αφορούν πρώτη κατοικία, εκ των οποίων η μία κατοικία είναι καρκινοπαθούς γυναίκας

Έντεκα (11) πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Ναύπακτο έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτή την εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία, μεταξύ Τετάρτης 27 και Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2019. Οι δύο εξ αυτών αφορούν πρώτη κατοικία, εκ των οποίων η μία αφορά καρκινοπαθή γυναίκα.

Σύμφωνα με το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή”, οι πλειστηριασμοί έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν:

  • Οι έξι (6) πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
  • Οι τρεις (3) πλειστηριασμοί της Βόνιτσας έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Βόνιτσας.
  • Οι δύο (2) πλειστηριασμοί της Ναυπάκτου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 891 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι αφορούν σε σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: