Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εργασίες στον δρόμο από το Χάνι Λιόλιου προς τον Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την αποκατάσταση βατότητας του δρόμου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της βατότητας του οδοστρώματος στη θέση Ρέμα Κακονίκου, στον δρόμο που οδηγεί από το χάνι του Λιόλιου προς τον Άγιο Δημήτριο στην Ορεινή Ναυπακτία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εργολαβίας «Οδικός Άξονας Αγίου Δημητρίου Νεοχωρίου, Αράχωβας, Ψηλός Σταυρός και Άγιος Δημήτριος Περδικόβρυση και διακλαδώσεων Περίστας και Καστανιάς», η οποία εκτελείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, είχε προγραμματιστεί η διαπλάτυνση τμήματος του δρόμου κοντά στον οικισμό Αγίου Δημητρίου.

Στο συγκεκριμένο τμήμα είχε υποσκαφτεί και μειωθεί το πλάτος κυκλοφορίας των οχημάτων, όμως, κατά την διάρκεια των εργασιών και λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατολίσθησε μεγάλο τμήμα του δρόμου. Δόθηκε άμεσα, όμως, εντολή στον ανάδοχο για την πλήρη αποκατάσταση της βατότητας στο σημείο και την όσο το δυνατόν συντομότερη απόδοση του δρόμου στην κυκλοφορία.

Προσωρινά και μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς, η κυκλοφορία διεξάγεται από τον δρόμο Καστανιάς – Αγίου Δημητρίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: