Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Για τα κενά στην Πρωτοβάθμια Αιτωλοακαρνανίας μίλησαν Καραγκούνης – Κεραμέως

Κοινοποίηση

Άμεσα η Β΄ Φάση προσλήψεων των αναπληρωτών – Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, το πρωί, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

Ο Βουλευτής μίλησε για τα κενά που υπάρχουν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας. Αναφέρθηκε στα 40 κενά που υπάρχουν στα δημοτικά σχολεία (εκ των οποίων 10 αφορούν πρωινά και 30 ολοήμερα), όπως για παράδειγμα στη Βόνιτσα, το Λουτρό κ.λπ.. Κενά διαπιστώνονται επίσης και σε νηπιαγωγεία του Νομού, όπως για παράδειγμα στην περιοχή του Βάρνακα που αφορά πρωινό πρόγραμμα και σε λοιπά ολοήμερα όπως της Κάτω Δάφνης, του Αγίου Θωμά, του Λεσινίου, της Κυψέλης κ.ο.κ.

Ο κ. Καραγκούνης υπογράμμισε και το γεγονός ότι τρία σχολεία της Ναυπάκτου στερούνται δασκάλων φυσικής αγωγής.

Τόσο η Υπουργός όσο και η υφυπουργός τόνισαν ότι το Υπουργείο Παιδείας επικαιροποιεί αυτή τη στιγμή τη λίστα κενών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στην Αιτωλοακαρνανία και δρομολογείται άμεσα η δεύτερη φάση πρόσληψης αναπληρωτών. Έτσι το Υπουργείο δεσμεύεται όσον αφορά την Αιτωλοακαρνανία, να προχωρήσει στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη κάλυψη κενών που υπάρχουν.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: