Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια στην Αστυνομία Αιτωλικού και Γαβαλούς

Κοινοποίηση

Παράδοση υγειονομικού υλικού πρώτων βοηθειών στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και στον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς

Υγειονομικό υλικό πρώτων βοηθειών παρέδωσαν την Παρασκευή 22 Μαΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας Λάμπρος Δημητρογιάννης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα, στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και στον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς.

Πέραν του προσωπικού και των Διοικητών παραβρέθηκε επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας Ιωάννης Νταλαχάνης, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την πρωτοβουλία της.

Ο κ. Δημητρογιάννης, από την πλευρά του, εξέφρασε τη βούληση της Περιφερειακής Αρχής για στενή συνεργασία και παροχή κάθε συνδρομής, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που υπάρχουν προς τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, σημειώνοντας τις ανάγκες που υπάρχουν ιδιαίτερα στις μικρότερες και αποκεντρωμένες μονάδες.

Παράλληλα και με την συνδρομή της κας. Χαλιμούδρα συζητήθηκαν πολλά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των υπηρεσιών και τις ανάγκες τους.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: