Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Από τον Σύλλογο στήριξης μητέρας – βρέφους “Μήτηρ”

Ημερίδα με θέμα “Μητρικός θηλασμός: Υγεία και πρόληψη” πραγματοποίησε ο Σύλλογος Στήριξης Μητέρας – Βρέφους «Μήτηρ», την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου.

Η ημερίδα απέδειξε ότι οι γυναίκες της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, χρειάζονται γνώσεις κι ενημέρωση που βασίζεται σε επιστημονική τεκμηρίωση, ανθρώπους που σέβονται τα αυτονόητα και είναι παρόντες να τους μάθουν τις νέες εξελίξεις, αγκαλιά και αποδοχή αλλοτινών καταστάσεων, βιωμάτων, “λαθών” / μαθημάτων κι ενθάρρυνση προς την αλλαγή.

Στην ημερίδα μίλησαν ο Ιωάννης Χαβελές και η Μιρέλια Κυριάκου, δύο πολύ αξιόλογοι άνθρωποι κι επιστήμονες. οι οποίες ενημέρωσαν μητέρες γυναίκες, θηλάζουσες και μη, έγκυες, για τον μητρικό θηλασμό. Μίλησαν για τα προβλήματα στον μητρικό θηλασμό και τη συσχέτισή του με την πρόληψη του καρκίνου μαστού, την υποδιάγνωση και την αντιμετώπιση των προβλημάτων με τα οποία συνήθως οι θηλάζουσες έρχονται αντιμέτωπες.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν και μαθήτριες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Αγρίνιο

Ο Σύλλογος “Μήτηρ” έχει εκδώσει ενημερωτικά φυλλάδια, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας (κέντρα υγείας, Τοπικές Μονάδες Υγείας – ΤΟΜΥ, ΙΚΑ) της Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτος), νοσοκομεία – κλινικές Αγρινίου, Μεσολογγίου, Πάτρας και σε άλλα σημεία (γυναικολόγους – παιδιάτρους κ.λπ.).

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: