Κοπή πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας (ΦΩΤΟ)

Φαρμάκης: «Καθημερινός αγώνας για την προκοπή και τη διεκδίκηση των στόχων»

Τις ευχές του προς τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για μία χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά κι επιτυχίες στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την εκδήλωση κοπής πίτας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι και την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, οι Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Λάμπρος Δημητρογιάννης.

«Έχουμε ταχθεί στην υπηρεσία των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και αυτός είναι ο καθημερινός στόχος όλων μας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης στον σύντομο χαιρετισμό του, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στα στελέχη της Περιφέρειας. Πρόσθεσε: «Θέλω να είστε βέβαιοι, όπως και το σύνολο των συμπολιτών μας, ότι ο καθημερινός αγώνας αυτής της περιφερειακής Αρχής αφορά την προκοπή του τόπου μας και τη διεκδίκηση όλων των στόχων που εκκρεμούν επί χρόνια. Δεν θα ακυρώσουμε ποτέ τις στοχεύσεις μας και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν, να ακυρώσει τις υποχρεώσεις του έναντι της Δυτικής Ελλάδας».

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος