Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μεσολόγγι: Υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στην Κύπρου

Κοινοποίηση

Χρονικό πλαίσιο ολοκλήρωσης οι 8 μήνες

Επιτυχής ήταν η επιδίωξη για υπογειοποίηση του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στο εκτελούμενο έργο της οδού Κύπρου στο Μεσολόγγι. Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος και ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος έκαναν προσπάθειες το τελευταίο διάστημα, προκειμένου το έργο που είναι ενταγμένο στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση να κατασκευασθεί πληρώντας τους όρους ασφάλειας κι αισθητικής αποκατάστασης της περιοχής. Η τελική συμφωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες επετεύχθη και το έργο θα συνεχισθεί με χρονικό πλαίσιο ολοκλήρωσης τους 8 μήνες.

Σε δήλωσή του ο κ. Λύρος σημειώνει: «Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες για την ανταπόκριση και την άμεση επιτάχυνση όλων των απαραίτητων διαδικασιών. Κάθε έργο έχει κόστος και θα πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο, για να ωφελήσει στο μεγαλύτερο βαθμό τους πολίτες. Η παρέμβασή μας στην οδό Κύπρου είχε θετικό αποτέλεσμα. Για τους ίδιους λόγους η Δημοτική Αρχή θα παρεμβαίνει όπου κρίνεται απαραίτητο για την διόρθωση σοβαρών παραλείψεων».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: