Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/545817.cloudwaysapps.com/bqgtemsqzq/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173
Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε λίγες ώρες - AgrinioVOICE.gr

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε λίγες ώρες

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία

Πολυάσχολη μέρα είχαν την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικοί στην Αιτωλοακαρνανία, αφού προχώρησαν σε 5 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Γαβαλού, Νεάπολη και Ναύπακτο.

Αναλυτικότερα:

-Συνελήφθη 55χρονος το πρωί της Δευτέρας (17/9) στη Γαβαλού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 110 εκατοστών και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων.

-Συνελήφθη 20χρονος το απόγευμα της Δευτέρας (17/9) στη Νεάπολη Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

-Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (17/9) στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, τρεις άνδρες, ηλικίας 21, 20 και 19 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος