Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση στο Αιτωλικό για το πρόγραμμα MUSE

Κοινοποίηση

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Δήμος Μεσολογγίου με την κατασκευή του Μουσείου Λιμένος Αιτωλικού

Συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος MUSE πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο Αιτωλικό, παρουσία του Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου. Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Δήμος Μεσολογγίου ως εταίρος με την κατασκευή του Μουσείου Λιμένος Αιτωλικού.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Χαρακτικών Τεχνών – Μουσείο Βάσως Κατράκη. Συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Βασιλείου και Νίκος Καραπάνος, οι Πρόεδροι Τοπικής Κοινότητας Αιτωλικού Κωνσταντίνα Μαντζή, Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Γιώργος Σωτηρακόπουλος και του Μουσείου Βάσως Κατράκη Κώστας Καστανάς, καθώς επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μασαούτης.

Ο κ. Λύρος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες εκφράζοντας την πρόθεσή του για μια καλή και εποικοδομητική επικοινωνία, “με στόχο την παραγωγική και δημιουργική συνεργασία προς όφελος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες απευθύνεται το πρόγραμμα”, όπως είπε.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: