Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τέσσερις (4) πλειστηριασμοί σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Αμφιλοχία μέχρι την Παρασκευή

Κοινοποίηση

Ο ένας αφορά σε πρώτη κατοικία

Τέσσερις (4) πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Αμφιλοχία έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτή την εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία, μεταξύ Τετάρτης 8 και Παρασκευής 10 Ιανουαρίου 2020. Ο ένας αφορά σε πρώτη κατοικία.

Σύμφωνα με το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή”, οι πλειστηριασμοί έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν:

  • Ο ένας (1) πλειστηριασμός του Αγρινίου έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
  • Ο ένας (1) πλειστηριασμός της Βόνιτσας έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Βόνιτσας.
  • Οι δύο (2) πλειστηριασμοί της Αμφιλοχίας (Βάλτου) έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 300 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι αφορούν σε σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: