Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το πρόγραμμα για τα Θεοφάνεια στον Δήμο Αγρινίου

Κοινοποίηση

Οι εκδηλώσεις αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Δήμο Αγρινίου

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εορτή των Θεοφανείων, την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, ανακοίνωσε ο Δήμος Αγρινίου. Για την τελετή του αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

Αγρίνιο: 9.30 π.μ.: Πέρας της  προσέλευσης των επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου. Μετά τη Θεία Λειτουργία, θα σχηματιστεί στον περίβολο του ναού πομπή, η οποία θα κατευθυνθεί στη δεξαμενή, όπου θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Νεάπολη και Στράτος: Τεχνητή Λίμνη Στράτου (Γέφυρα Αχελώου), ώρα 11:00 π.μ. Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν  ο Κ. Κιτσοπάνος και ο Γ. Μελιάδης.

Καινούργιο: Παραλία Αγίου Γεωργίου (Δημ. Τουριστικό Περίπτερο) στο Καινούργιο, ώρα 11:00 π.μ. Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Χρ. Παπαδημητρίου.

Παραβόλα: Θέση Δογρή, ώρα 11:00 π.μ. Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Σ. Κολοβός.

Ματαράγκα Αρακύνθου: Θέση Βουζιά Ματαράγκας, ώρα 11:00 π.μ. Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Ιωαν. Βασιλείου.

Καψοράχη Μακρυνείας: Θέση Μούρτος Καψοράχης 11:00 π.μ. Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Ψηλόβραχος Παρακαμπυλίων: Γέφυρα Επισκοπής στον Ψηλόβραχο 11:00 π.μ. Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Φαρμάκης και ο Κ. Σοφρώνης.

Παναιτώλιο: Αμπάρια Παναιτωλίου, ώρα 11:30 π.μ. Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Χρ. Παπαδημητρίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: