Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Βοήθεια στο Σπίτι» σε Ευηνοχώρι και Αιτωλικό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Κοντά σε ευπαθείς πολίτες ο Δήμος Μεσολογγίου

Η κοινωνική πολιτική του Δήμου Μεσολογγίου διευρύνεται, λόγω κορωνοϊού. Από το Σάββατο 21 Μαρτίου, η Δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» προβαίνει σε πιο πολλές εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας Νίκο Καραπάνο, πήγαν στο Ευηνοχώρι, όπου επισκέφθηκαν μαζί με εργαζομένους της Δομής τους πολίτες που για διάφορους λόγους δε μπορούν να μετακινηθούν και τους παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης.

Έγινε επίσης επίσκεψη στο δημοτικό κατάστημα Αιτωλικού, όπου τους ανέμεναν εργαζόμενες της εκεί Δομής μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Γιώργο Σωτηρακόπουλο. Ο κ. Λύρος έδωσε οδηγίες και ζήτησε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Σημειώνεται ότι από Δευτέρα 23 Μαρτίου θα προσφέρεται στους έχοντες ανάγκη και φαγητό παρασκευασμένο από μάγειρες που εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: