Χολαργός: “Ναι παραχωρείται η θέση μας στην Α1”

allstarbasket.gr

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Χολαργός γνωστοποιεί ότι παραχωρεί τη θέση της στην Α1, τονίζοντας ωστόσο ότι ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία με κάποιον ενδιαφερόμενο σύλλογο!

Η ανακοίνωση

“Η ΚΑΕ Χολαργός στην παρούσα φάση συζητάει το ενδεχόμενο της παραχώρησης της θέσης της στην Α1, αλλά σε καμία περίπτωση ως τώρα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με οποιοδήποτε σύλλογο. Είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη διευκρίνιση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες”.

Οι ενδιαφερόμενοι

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κινηθεί για να αγοράσει το ΑΦΜ του Χολαργού, μιλούσαν για το Λαύριο ώστε στο ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση, να μην υποβιβαστεί στην Α2.

Ωστόσο υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Α2 κατηγορία, οι οποίες έχουν κάνει διερευνητικές επαφές ώστε να πληροφορηθούν το τίμημα.

 Η αιτία

Ο λόγος που οι χρηματοδότες του Χολαργού έφτασαν σε αυτό το σημείο αφορά στο μεγάλο ποσό που δαπάνησαν τα τελευταία χρόνια, ώστε να ανέβει η ομάδα στην Α1 και να διατηρηθεί και μάλιστα ως όγδοη, στην πρώτη της χρονιάς στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Δρόσος κατά πρώτο λόγο και ο Θόδωρος Καρατζάς κατά δεύτερο δαπάνησαν μεγάλα ποσά, από προσωπική τους περιουσία και σε ένα περιβάλλον όπως του ελληνικού μπάσκετ, οι μεγάλες οικονομικές απώλειες είναι αναπόφευκτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllStar Basket, ο Γιώργος Δρόσος επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (24/6) στους συνεργάτες του, ότι δεν σκοπεύει πλέον να χρηματοδοτεί την ομάδα, κι έτσι άναψε το “πράσινο φως” για την πώληση του ΑΦΜ της ΚΑΕ Χολαργού.