Βιλερμπάν

Η Βιλερμπάν πήρε μία σπουδαία νίκη στη Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 74-72, στην παράταση και ανέβηκε στο 5-3, ενώ οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στο 2-6.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του.

Το πρώτο μισό του αγώνα έκλεισε με τους Σέρβους να είναι μπροστά με τέσσερις πόντους (36-32), δείχνοντας ικανοί να τελειώσουν την υπόθεση νίκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι, ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και μπόρεσε να ανεβάσει την υπέρ του διαφορά στους επτά (54-47) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Ωστόσο, η Βιλερμπάν αντέδρασε στο τέταρτο δεκάλεπτο και κατάφερε αρχικά να μειώσει και στη συνέχει να ισοφαρίσει για να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση (65-65).

Εκεί η γαλλική ομάδα ήταν πιο ψύχραιμη και μπόρεσε μέσα από την σκληρή της άμυνα να οδηγήσει τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα σε λάθη. Στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων, ο Λορένζο Μπράουν έχασε την μπάλα και στη συνέχεια ο Τόνιε Τζεκίρι ευστόχησε σε μία από τις δύο βολές του για να γράψει το τελικό 72-74.

Πρώτος σκόρερ για τη Βιλερμπάν ήταν ο Ζαν Σαρλ με 20 πόντους, ενώ ο Τζεκίρι έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, σημειώνοντας double-double με 18 πόντους και 19 ριμπάουντ.

Για τον Ερυθρό Αστέρα ο Μπίλι Μπάρον ήταν πολύ καλός με 16 πόντους, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Λορένζο Μπράουν με 15.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 36-32, 54-47, 65-65 (κ.α), 72-74 (α’ παρ.)

Τα στατιστικά των δύο ομάδων:

Τα highlights του αγώνα: 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ