allstarbasket.gr

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους ημιτελικούς των playoffs της Betshop Βasket League κρίνονται σήμερα από τους αγώνες ΑΕΚ-Χολαργός και Περιστέρι-Ήφαιστος.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Προμηθέας Πάτρας θα μάθουν απόψε τον αντίπαλο στους ημιτελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού τα δύο ζευγάρια που αγωνίζονται σήμερα είναι στο 1-1.

Στις 17:00 η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Χολαργό με το νικητή της αναμέτρησης να προκρίνεται στο BCL και να αντιμετωπίζει στην ημιτελική σειρά best of five τον Προμηθέα Πάτρας. Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τσαλμπούρη.

Χωρίς άγχος, αλλά και χωρίς τον τραυματία Γιάνκοβιτς (διάστρεμμα) θα αγωνιστεί ο ήδη επιτυχημένος Χολαργός, ο οποίος συνέτριψε την ΑΕΚ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

 

allstarbasket.gr

Στις 19:30 το Περιστέρι υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου με το νικητή της αναμέτρησης να αντιμετωπίζει στην ημιτελική σειρά best of five τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο BCL της επόμενης περιόδου.

 

Το σημερινό πρόγραμμα:

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Χολαργός Σχινάς-Ψαριανός-Θεονάς (Παλάτος) COSMOTE SPORT 4HD

Α. Παπανδρέου 19.30 Περιστέρι Βίκος Cola-Ήφαιστος Λήμνου Κορομηλάς-Μαγκλογιάννης-Μπίκας (Ντάβαρης) ΕΡΤ Sports HD