Έτοιμη να μπει στο νέο της ”στολίδι” είναι η Καρδίτσα. Απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, το Σάββατο 5/11, η ”ΑΣΚ” θα εγκαινιάσει την έδρα της, έχοντας στις τάξεις της και τον διεθνή με την Εθνική Ενόπλων, Σεραφείμ Θέο. Παράλληλα, στο ρόστερ προστέθηκε ο Σπύρος Σαλάι, ενώ συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας.  

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Σ. Καρδίτσας KSD για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η συμμετοχή του Θέου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων που γίνεται στην Κίνα, οδήγησε στην αναβολή δυο αγώνων για το πρωτάθλημα της Α2. Το προηγούμενο Σάββατο (19/10) δεν έγινε ο εντός έδρας αγώνας με τη Δάφνη Δαφνίου, ενώ αναβλήθηκε ο αυριανός (26/10) με τον Τρίτωνα στην Αθήνα. Τα δυο αναβληθέντα παιχνίδια θα γίνουν σε εμβόλιμες αγωνιστικές, στις 6 και 20 Νοεμβρίου.

Ο Σεραφείμ Θέος επιστρέφει την Τρίτη (29/10) και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας με βαρύ πρόγραμμα και απαιτητικούς αγώνες. Το πανέμορφο γυμναστήριο είναι πλέον γεγονός και υπάρχει ανυπομονησία να δοθεί το πρώτο επίσημο ματς, φιλοδοξώντας σε νικηφόρο ποδαρικό. Αναμφίβολα είναι το γεγονός που η φίλαθλη Καρδίτσα προσμένει εδώ και καιρό, με την αντίστροφη μέτρηση να έχει αρχίσει.

Συνεχίζεται η πώληση των καρτών διαρκείας

Με το βλέμμα στο νέο κλειστό γυμναστήριο και στη μεγάλη πρεμιέρα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται με αυξημένο ενδιαφέρον. Ήδη μένουν ελάχιστες κάρτες VIP και περιορισμένες κάρτες GOLD για να δώσουν την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο, να πάρει θέση δίπλα στην ομάδα, απολαμβάνοντας τους αγώνες του Α.Σ.Κ. σε ένα καταπληκτικό γήπεδο, με νέες ανέσεις και συνθήκες. Η διάθεση των καρτών γίνεται από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Κ. και καθημερινά (7-9 μ.μ.) και Σάββατο (11 π.μ.-1μ.μ.) στα γραφεία του συλλόγου, στον κεντρικό πεζόδρομο (Σμύρνης 2).

Ενίσχυση με Σπύρο Σαλάι

Τέλος, ο Α.Σ. Καρδίτσας KSD ανακοινώνει την ένταξη του Σπύρου Σαλάι στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο 22χρονος, ύψους 2.03 μ. πάουερ φόργουορντ, συμμετείχε τον Ιούνιο στη μεταβατική περίοδο προπονήσεων του Α.Σ.Κ., αξιολογήθηκε από τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα και πλέον ανήκει και επίσημα στο δυναμικό. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή, ο οποίος αποτελεί επένδυση για το σύλλογό. Ο Σαλάι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, με τη φανέλα του οποίου τη χρονιά που πέρασε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Αχαΐας και Ηλείας, πετυχαίνοντας 437 πόντους. Από φέτος, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλό επίπεδο, με στόχο την καθημερινή βελτίωση και την αξιοποίηση του ταλέντου του.