Περιστέρι-Ερυθρός Αστέρας

Το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του δίνει το Περιστέρι σήμερα (11/9 στις 6.30 μ.μ.), στο κλειστό “Α. Παπανδρέου”, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ηλίας Ζούρος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που επιστρέφει σήμερα από την Κίνα με την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Η δυναμικότητα του αντιπάλου επιτρέπει στον τεχνικό των “κυανοκιτρίνων” να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, την εμπέδωση της φιλοσοφίας του από τους αθλητές, αλλά και τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Το σημερινό φιλικό με τον Παναθηναϊκό είναι “κεκλεισμένων των θυρών” και η αστυνομία δεν θα επιτρέψει την είσοδο σε φιλάθλους.

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για Ερυθρό Αστέρα

Κυκλοφορούν ήδη τα εισιτήρια για την επίσημη πρώτη εμφάνιση της ομάδας του Περιστερίου μπροστά στους οπαδούς της, στο διεθνή εντός έδρας φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00.

Η διάθεση γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4 και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους στις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”, Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

Το Περιστέρι πετά με Aktina Travel Group

“Η ΚΑΕ Περιστερίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Aktina Travel Group.

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα θα είναι το επίσημο ταξιδιωτικό πρακτορείο της ΚΑΕ και θα συνοδεύει την ομάδα μας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

“Η συνεργασία με το Περιστέρι, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για την εταιρία μας”, δήλωσε η αντιπρόεδρος του Aktina Travel Group, Ανδρομάχη Ζερζιβίλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και στις τρεις διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιάννης Λυράς, εξέφρασε από την πλευρά του την ικανοποίησή του για τη νέα αυτή συνεργασία, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία της προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει φέτος το Περιστέρι σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Με την έναρξη της αποκλειστικής αυτής συνεργασίας η ΚΑΕ επιθυμεί να ενημερώσει όλους τους φίλους της ομάδας μας που επιθυμούν να την ακολουθήσουν στην Ευρώπη ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό όμιλο Αktina και να επωφεληθούν από ειδικές εκπτώσεις για τα συγκεκριμένα ταξίδια”.

Τηλ. Επικοινωνίας 2104221800 (κ. Βενετία Αρώνη)
Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 19.00
Σάββατο 09.00 -14.00