Πιτίνο

Οι Ρικ Πιτίνο και Γουέσλι Τζόνσον μίλησαν στη media day του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης (26/12, 21:00). Κανονικά προπονήθηκε ο Μήτογλου.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” δήλωσε: “Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε πως έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Ελπίζω να πέρασαν όμορφα στις γιορτές, να είναι υγιείς και χαρούμενοι, που έρχεται το 2020.

Θυμάμαι σαν να ήταν χθες όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι, με το buzzer beater σουτ από το κέντρο, που μας “σκότωσε”. Μετά τους αντιμετωπίσαμε και στα πλέι οφ. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα που δεν υπάρχει όμοιά της στην Euroleague. Έχει μέγεθος, δύναμη και βάθος. Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι”.

Όσο για το “κλειδί” της επιτυχίας, ο Ρικ Πιτίνο τόνισε: “Σίγουρα, θα πρέπει να κάνουμε κάτι στο κομμάτι των ριμπάουντ. Μας έχουν στοιχίσει σε δύο – τρία παιχνίδια. Δεχτήκαμε εννέα πόντους με τρία τρίποντα, ύστερα από δεύτερες επιθέσεις. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Ξέρω πως δεν έχουμε μέγεθος σε τρεις θέσεις. Όμως, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, σωματικά και ψυχικά. Αυτοί είμαστε, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο το βράδυ. Άρα, πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με το πόσο σκληρά αγωνιζόμαστε”.

Από μέρους του ο Γουέσλι Τζόνσον τόνισε: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Επιστρέφουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ανακάμψουμε. Ανυπομονώ για το παιχνίδι.

Το κλειδί για εμάς θα είναι τα ριμπάουντ. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το αμυντικό κομμάτι και να συνεχίσουμε. Στην επίθεση μπορούμε να σκοράρουμε με τον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι η άμυνα”.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε και στους φίλους των “πρασίνων”: “Περιμένω τους οπαδούς μας να έρθουν στο γήπεδο. Είμαι έτοιμος να μας δώσουν την ενέργειά τους, η οποία έλειψε από το προηγούμενο εντός έδρας ματς”.

Τέλος, έστειλε ευχές στον κόσμο: “Εύχομαι σε όλους να έχουν καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους”.

Όσον αφορά την προπόνηση, όλοι οι παίκτες των “πρασίνων”, συμπεριλαμβανομένου και του Ντίνου Μήτογλου, προπονήθηκαν κανονικά, έτσι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης.

Μήτογλου

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την προπόνηση των “πρασίνων”:


Η διάθεση των εισιτηρίων

Εξάλλου, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Real Madrid (26/12, 21.00) με τους κάτωθι τρόπους:

  • Διαδικτυακά, μέσω του paobc.gr και του viva.gr.
  • Από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s.
  • Τηλεφωνικά στο 11876.
  • Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5 την Πέμπτη 26/12 από τις 18.00 μέχρι τις 21.00.
  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!
  • Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου.