allstarbasket.gr

Η επιτυχία συνεχίστηκε στο 2ο Ranch Christmas Basketball tournament στο Σοφικό Κορινθίας, που έγινε θεσμός χάρη στην τεράστια συμμετοχή παιδιών από όλη την Ελλάδα.

Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός συμμετείχαν πάνω από 150 παιδιά από 12 ομάδες, αγόρια και κορίτσια, όλοι τους νεαροί καλαθοσφαιριστές.

Χορηγός επικοινωνίας, ήταν το AllStar Basket που θα φιλοξενήσει ειδικό αφιέρωμα στο τεύχος Φεβρουαρίου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 

Οι μικροί μπασκετμπολίστες έζησαν την μοναδική εμπειρία αγώνων μπάσκετ σε ένα περιβάλλον που θυμίζει Άγρια δύση στο The Ranch. Στη Χριστουγεννιάτικη έκδοση του ράντσου, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά χόμπι, όπως ιππασία και βόλτες με άμαξες.

Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος σε πολλούς αγώνες με διαφορετικές ομάδες και εξέλιξαν τις επιδόσεις τους.

Παράλληλα γνώρισαν και τον γνωστό μπασκεμπολίστα του Προμηθέα Πάτρας Δημήτρη Αγραβάνη,που τους μίλησε για την αξία του μπάσκετ, στο να αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα γενικότερα στην ζωή τους.

“Όση χαρά μας δίνει η νίκη στους αγώνες, άλλο τόσο σοφούς μας κάνει η ήττα” είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αγραβάνης μιλώντας στα παιδιά.

Ο εμπνευστής και διοργανωτής του τουρνουά, Θοδωρής Ασημακόπουλος όντας και ο ίδιος προπονητής μπάσκετ, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για την ψυχή και το σθένος που έδειξαν στους αγώνες ακούραστα και με χαρά.

Ο ίδιος δήλωσε ότι αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο στην επιτυχία των τουρνουά μπασκετ είναι η χαρά και το χαμόγελο των παιδιών.

Στην ολοκλήρωση του 2ου Ranch christmas basketball tournament με την βράβευση ομάδων και αθλητών τα παιδιά ένιωσαν την συγκίνηση και την αξία της νίκης.

Στο τουρνουά των Κορασίδων την πρώτη Θέση κατέκτησε ο Άρης Καλαμάτας, την δεύτερη ο Ιωνικός Νικαίας και την τρίτη η Ελευθερία Μοσχάτου. Την τέταρτη ο Αθηναϊκός την πέμπτη ο Γ.Σ.Αμαρουσίου και την έκτη θέση η Νέα Ιωνία.

ΜVP του τουρνουά αναδείχθηκε η Παρθένη Ελένη, ενώ καλύτερη πασέρ η Βώλου Πένυ.

Στο τουρνουά του ΜΙΝΙ, την πρώτη θέση πήρε η Αγία Παρασκευή τη δεύτερη η Νέα Ιωνία, την τρίτη ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, την τέταρτη ο Άρης Ιλίου, την πέμπτη η Καλαμάτα και την έκτη ο Εθνικός.

ΜVP σε αυτήν την κατηγορία ήταν ο Παγίδας, από την Αγία Παρασκευή και καλύτερος πασέρ, ο Σαλπέας από τη Νέα Ιωνία.

Οι γονείς που παραβρέθηκαν στην τελετή λήξης του τουρνουά, δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους που τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν μέσα στις γιορτές.

 

Δείτε τη photo gallery: