Προμηθέας Πάτρας-Ρέθυμνο

Την προσεχή Δευτέρα 12 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ρεθύμνου, το οποίο ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν 2019-2020 έχει ξεκινήσει. Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα προετοιμαστεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», έχοντας ορίσει τη 12η Αυγούστου (17.30) ως την ημέρα εκκίνησης των προπονήσεων.

Η προετοιμασία της ομάδας μας περιλαμβάνει συνολικά 8 φιλικούς αγώνες, ώστε να είναι πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, οι οποίες ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου. Η πρεμιέρα των φιλικών αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου απέναντι στο Λαύριο εκτός έδρας, ενώ η επόμενη μέρα (31/8) περιλαμβάνει το φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στην ομάδα του NCAA, Oakland Golden Grizzlies.

Στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα δώσει ακόμη 2 δυνατά φιλικά κόντρα σε ΑΕΚ και Ιωνικό Νικαίας, αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει ως την Ουγγαρία.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στο διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Egis Kormend (είχε κατακτήσει το περσινό τουρνουά). Ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει στις 21 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας τον Λαύριο εκτός έδρας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Αυγούστου
Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings
Σάββατο 31 Αυγούστου
Oakland Golden Grizzlies – Ρέθυμνο Cretan Kings
Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
ΑΕΚ – Ρέθυμνο Cretan Kings
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
Ιωνικός Νικαίας – Ρέθυμνο Cretan Kings
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου
ΟΦΗ – Ρέθυμνο Cretan Kings
13-14 Σεπτεμβρίου
Ουγγαρία Διεθνές τουρνουά (2 αγώνες)
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings