Ο πρόεδρος του Λαυρίου Megabolt, Βαγγέλης Βώδινας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τον Παντελή Νικολαΐδη για την πορεία στην ΕΚΟ Basket League, τον αγώνα με την ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι το Σάββατο (23/11) περιμένει από τον κόσμο να σπρώξει τo σύλλογο σε μια ακόμα, φετινή, επιτυχία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη σελίδα των ”κυανοκιτρίνων” στο Facebook:

Για τη φετινή πορεία της ομάδας:Έχουμε κάνει ένα υπέροχο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, η νεανική μας ομάδα είναι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και η ευχή όλων μας είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία μέχρι το τέλος της σεζόν. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, είμαστε όλοι μια παρέα με κοινά όνειρα και στόχους! Είναι νωρίς, όμως, για να πανηγυρίζουμε και να αλλάζουμε στόχους.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:Το Σάββατο έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ, μια έμπειρη και δυνατή ομάδα που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Δεν πρέπει να μας παραπλανήσει η βαθμολογία που βρίσκεται η ΑΕΚ αυτή την περίοδο. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, με την ομάδα μας να έχει πλέον το “μέταλλο νικητή”!

Για τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο:Το Σάββατο (23/11) στις 5:45 μ.μ. επιστρέφουμε στην έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας! Νιώθουμε πολύ δυνατοί μαζί τους και καταλαβαίνουμε ότι διψούν για μια μεγάλη νίκη. Περιμένω από τους φιλάθλους του Λαυρίου να γεμίσουν το γήπεδο, να γίνουν ο 6ος παίκτης και να σπρώξουν την ομάδα μας σε άλλη μια μεγάλη επιτυχία! Αυτό το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου! Να είστε εκεί!

https://www.facebook.com/kaelavrio/posts/1978672558944539