allstarbasket.gr

Το Ρέθυμνο νίκησε (69-63) και προσπέρασε τον Ηρακλή στη βαθμολογία στην ΕKO Basket League κι οι προπονητές των δύο ομάδων, μίλησαν για το σήμερα και κυρίως, για το αύριο των ομάδων τους!

Ο μεν προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλη Ζιάγκος, έσπευσε να τονίσει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, έπειτα από την έβδομη φετινή νίκη της ομάδας του, ενώ ο κόουτς του Ηρακλή, Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στο επόμενο “must win” παιχνίδι του Ηρακλή με τη Λάρισα.

Αρχικά ο Βαγγέλης Ζιάγκος, προπονητής του Ρεθύμνου, είπε:

“Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη μαχητικότητα και την τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού, του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νίκη.

Ήταν μία νίκη τόσο σημαντική, όσο και οι υπόλοιπες. Βαθμολογικά, μας δίνει ό,τι κάθε νίκη. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα.

Η βαθμολογική κατάσταση στο πρωτάθλημα είναι τόσο ρευστή, όσο και το νερό και ο δικός μας χρονικός ορίζοντας περιορίζεται από Σάββατο σε Κυριακή, όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κρατάμε ότι έπαιξαν όλα τα παιδιά, ενώ πήραμε 24 πόντους από τον πάγκο. Στο β’ ημίχρονο, που ήταν καθοριστικό, η συμπεριφορά της ομάδας αποτυπώνεται στο μόλις ένα λάθος μπροστά και στους μόλις 26 πόντους που δέχθηκε πίσω.

Όλα τα υπόλοιπα τα είπε… ο Δώνης”!

allstarbasket.grO προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Καστρίτης, χαρακτήρισε τελικό τον επόμενο αγώνα της ομάδας του, με αντίπαλο τη Λάρισα.

“Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη σημερινή νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία πολύ σκληρή ομάδα στην έδρα της, έχοντας χάσει μόλις ένα ματς εδώ, οπότε ξέραμε ότι η μεγάλη δύναμη του είναι η απόδοση εδώ μέσα.

Παρ’ όλα αυτά και για εμάς ήταν ένας αγώνας που τον θέλαμε πολύ. Τα παιδιά πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του ματς για να φτάσουμε στη νίκη. Από ότι βλέπω ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ και τις ασίστ και το δίποντο.

Νομίζω ότι ξεκάθαρα το παιχνίδι χάθηκε στα πολλά άστοχα τρίποντα και από την άλλη στα πολύ μεγάλα σουτ που ευστόχησαν οι παίκτες του Ρεθύμνου. Δυστυχώς είναι ακόμα μία ήττα και θέλουμε πολύ μία νίκη εκτός προγράμματος. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας απέναντι στη Λάρισα και πλέον αυτός είναι ο τελικός για εμάς. Πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Παρότι σήμερα είχαμε τον Οκερεαφόρ άρρωστο και η προετοιμασία δε γίνεται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, θεωρώ πως και αυτήν την εβδομάδα θα προσπαθήσουμε και θα είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε στις νίκες”.