20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ullu iPhone XS Max Snap Οn & PiggyBack θήκη Review: Από το Dubai με αγάπη και μοναδική ποιότητα

    Αν ψάχνετε μια ποιοτική λύση θήκης για το αγαπημένο σας iPhone, θέλετε σίγουρα να ξεχωρίσει και συνάμα να προσφέρει πάρα πολύ καλή προστασία στην συσκευή σας τότε αξίζει να δείτε τα αξεσουάρ της Ullu.

    Η Ullu είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε πριν χρόνια να στοχεύει στην αγορά της Μέσης Ανατολής και στους premium καταναλωτές της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλα της τα αξεσουάρ να εστιάζουν στην ποιότητα και στον χειροποίητο χαρακτήρα. Γρήγορα η εταιρεία απέκτησε μεγάλη φήμη για τα προϊόντα της και μεγάλα ονόματα διασημοτήτων ξεκίνησαν να τα χρησιμοποιούν και να φωτογραφίζονται μαζί τους ανά τον κόσμο.

    Όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία η Ullu είναι μια πολυτελής μάρκα που προσφέρει εξαίσια χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ. Κάθε προϊόν που κατασκευάζουν δημιουργείται με αγάπη από έναν εξειδικευμένο τεχνίτη, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα και προσωπικότητα που είναι πραγματικά μοναδική. Δημιουργούν προϊόντα που φαντάζουν τη μόδα ως μια κομψή και δημιουργική λύση για πολύ πρακτικές ανάγκες και προσφέρουν έναν απρόσκοπτο συνδυασμό μοναδικής εμφάνισης και λειτουργικότητας.

    Τα Ullu προϊόντα αποσκοπούν να παραδώσουν την απαράμιλλη πολυτέλεια, την εκλεκτή χειροτεχνία και την κορυφαία ποιότητα στους αγοραστές.

    “Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα από τα καλύτερα δέρματα, τα αξεσουάρ μας διατίθενται σε μια επιλογή από καλαίσθητα χρώματα, σχέδια και φινιρίσματα. Πιστεύουμε ότι κάθε προϊόν μας είναι μοναδικό, με δικό του χαρακτήρα και ταυτότητα που δεν μπορεί να αναπαραχθεί.”

    Η εταιρεία είναι βαθιά αφοσιωμένη στην υψηλή ποιότητα χειροτεχνίας – τα δερμάτινα προϊόντα της ullu είναι χειροποίητα από την πρώτη κοπή μέχρι την τελική ραφή. Η προσεκτική επιθεώρηση σε κάθε βήμα εξασφαλίζει προϊόντα ακριβείας που φτάνουν στο τελικό καταναλωτή με τις καλύτερες εγγυήσεις για την ποιότητα του δέρματος που έχει χρησιμοποιηθεί και όχι μόνο.

    Στα χέρια μας έφτασαν δύο προτάσεις της εταιρείας για το iPhone XS Max και συγκεκριμένα οι Snap Οn & piggyback. Δείτε το hands on βίντεο μας παρακάτω:

    iPhone Xs Max – SnapOn Case – Premium Leather

    Η συσκευασία της θήκης φωνάζει ποιότητα από την πρώτη στιγμή που θα την κρατήσετε στα χέρια σας. Η Ullu έχει κάνει μια πάρα πολύ ωραία δουλειά στο να δώσει μια premium αίσθηση ακόμη και στο ίδιο το κουτί.

    Μια πρώτη άποψη της θήκης, του χρώματος και της υφής της μπορείτε να έχετε άμεσα ανοίγοντας το καπάκι της συσκευασίας.

    Η Ullu σε κάθε θήκη της προσφέρει και ένα πανάκι καθαρισμού καθώς και μια ζελατίνη προστασίας για αυτή. Μπορεί να μην είναι μια τρομερή προσθήκη αλλά αν μη τι άλλο δείχνει το χαρακτήρα της εταιρείας που θέλει να προσφέρει στον πελάτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

    Όλη η θήκη είναι καλυμμένη από δέρμα υψηλής ποιότητας και με πολύ καλό βάψιμο που στην περίπτωση μας ήρθε στον χρωματισμό του Bloody Hell. Η ποιότητα του δέρματος είναι άριστη και αυτό το καταλαβαίνετε από την αίσθηση που θα σας αφήσει στο χέρι.

    Τα πλευρικά κουμπιά και αυτά είναι από δέρμα. Έτσι η αίσθηση που αφήνουν κατά την χρήση είναι πιο μαλακή και ευχάριστη. Η Ullu έχει τοποθετήσει το δέσιμο του δέρματος ακόμη και σε αυτά από έξω προς τα μέσα – ακόμη ένα δείγμα της υψηλής ποιότητας της θήκης.

    Τα ανοίγματα τόσο στο κουμπί σίγασης όσο και στην κάμερα στο πίσω μέρος είναι άριστα και εφάπτονται τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Σε ότι αφορά την ίδια τώρα την προστασία και ειδικά της οθόνης η θήκη είναι υπερυψωμένη κατά 1mm στο εμπρόσθιο μέρος, αυτό σημαίνει πως συνιστούμε την χρήση ενός tempered glass μιας και σε μια ιδιαίτερα άσχημη πτώση μάλλον δεν θα έχουμε την απόλυτη προστασία της συσκευής.

    Στο μέσα μέρος η Ullu έχει χρησιμοποιήσει μια πολύ καλή επένδυση από ένα λεπτό, εξαιρετικά ισχυρό ύφασμα που είναι επίσης εξαιρετικά ελαφρύ. Με ένα εκλεπτυσμένο σατινέ φινίρισμα, αυτό το υλικό παρέχει μια πολυτελή αλλά και ασφαλή από γρατσουνιές και άλλες αμυχές προστασία της γυάλινης πίσω επιφάνειας της συσκευής.

    Τέλος μιας και έχουμε μια υψηλή ποιότητα δέρματος η μοναδικότητα της θήκης ως προς την εμφάνιση ξεκινάει με το που ξεκινήσετε να την χρησιμοποιείτε. Με την πάροδο του χρόνου το χρώμα θα γίνει πλουσιότερο ενώ ανάλογα και με την χρήση ο χαρακτήρας της θήκης θα γίνει μοναδικός και θα εκφράζει αποκλειστικά εσάς. Με άλλα λόγια θα βιώσετε το εφέ “πατίνα του χρόνου” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    iPhone Xs Max – PiggyBack Case – Premium Leather

    Η συσκευασία της θήκης φανερώνει τον χειροποίητο χαρακτήρα της. Η εταιρεία έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά στο να δώσει μια ιδιαίτερη εμφάνιση ακόμη και στο ίδιο το κουτί.

    Αυτό όμως που θα σας εντυπωσιάσει με το που ανοίξετε την συσκευασία είναι η μυρωδιά του δέρματος και όχι δεν είμαστε υπερβολικοί. Πριν τα μάτια σας αντιληφθούν το ίδιο το περιεχόμενο η μυρωδιά του γνήσιου δεψασμένου από λαχανικά ιταλικού δέρματος που χρησιμοποιεί η Ullu θα κεντρίσει την όσφρηση σας με έναν μοναδικό τρόπο.

    Και εδώ έχουμε ένα πανάκι καθαρισμού καθώς και μια ζελατίνη προστασίας για την συσκευή σας.

    Εν συντομία έχουμε:

    • Μια μοναδική χειροποίητη θήκη πορτοφόλλι από δέρμα υψηλής ποιότητας για το iPhone Xs Max σας επιτρέπει να μεταφέρετε μετρητά, πιστωτικές κάρτες και ταυτότητα.
    • Η θήκη διαχωρίζεται μαγνητικά από το πορτοφόλι για ευκολία. Ένα μαγνητικό κούμπωμα κρατά ασφαλώς το πορτοφόλι σας κλειστό και λειτουργεί επίσης σαν κορνίζα.
    • 6 προσαρμοσμένες τσέπες σας επιτρέπουν να μεταφέρετε κάρτες, ταυτότητες και 1 πλαϊνή τσέπη για μετρητά
    • Γνήσιο δέρμα από την Ιταλία

    Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα review μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια θήκη πορτοφόλι να μην δίνει σημαντικό όγκο στην συσκευή ή αν δίνει να είναι πραγματικά λειτουργική και πρακτική. Στην περίπτωση της PiggyBack Case έχουμε κάτι ανάμεσα από αυτά τα δύο. Το πορτοφόλι σίγουρα θα δώσει όγκο στην συσκευή σας αλλά συνάμα προσφέρει άριστη εργονομία και είναι απίστευτα χρηστικό. Όταν όμως θέλετε να μειώσετε τον όγκο του απλά αφαιρείτε αυτό και μένετε με την άριστη εμφανισιακά βάση που έχει μια πολύ λεπτή υπογραφή χωρίς όμως να θυσιάζει την ασφάλεια της συσκευής.

    Η χειροποίητη αυτή θήκη έχει κατασκευαστεί από ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας που είναι δεψασμένο από λαχανικά και έχει μια άριστη βαφή. Η αίσθηση που θα σας αφήσει στο χέρι σας είναι πραγματικά μοναδική και αμέσως θα καταλάβετε την υψηλή ποιότητα κατασκευής της.

    Μιλώντας για την αποσπώμενη θήκη τώρα και εδώ η ποιότητα είναι άριστη και φυσικά το δέρμα υψηλής ποιότητας με την ίδια ακριβώς βαφή που έχει και το πορτοφόλι.

    Στον τομέα της προστασία τώρα η θήκη πορτοφόλι της Ullu προσφέρει την κλασική ασφάλεια από πτώσεις και αμυχές όλων των αντίστοιχων θηκών αυτής της κατηγορίας στην οθόνη και στο σώμα της συσκευής. Ενώ πολύ καλή προστασία προσφέρει και η αποσπώμενη βάση μιας και από μόνη της όταν την χρησιμοποιήσετε ως θήκη δεν θα έχετε καμία απολύτως ανησυχία.

    Συμπερασματικά

    Η Ullu σίγουρα ξέρει να κατασκευάζει μερικές από τις ποιοτικότερες δερμάτινες χειροποίητες θήκες που θα βρείτε στον παγκόσμια αγορά. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα premium brand που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό premium προϊόντα. Με βάση λοιπόν αυτό και οι δύο θήκες αν μη τι άλλο μας άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους τους τομείς.

    Πηγαίνοντας τώρα στο κόστος τους αυτό είναι κάπως υψηλό αλλά σίγουρα όχι απαγορευτικό ενώ αν συνυπολογίσει κανείς την άριστη ποιότητα, εφαρμογή, εργονομία, βαφή και σχεδιασμό τότε η τιμολόγηση τους κρίνεται σε πολύ λογικά πλαίσια.

    • Η SnapOn Case είναι διαθέσιμη προς €48.95 σε πολύ όμορφους χρωματισμούς.
    • Η piggyback Case είναι διαθέσιμη προς €70.31 σε εξίσου μια μοναδική επιλογή χρωμάτων και δυνατότητα και μονογραφής της.

    Αν λοιπόν ψάχνετε στην αγορά το κάτι παραπάνω από όλες τις απόψεις στον τομέα της θήκης για το iPhone σας τότε αξίζει να επισκεφτείτε το site της Ullu.

    Η αποστολή γίνεται μέσα σε 5-7 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες άνω των $99 τα μεταφορικά είναι δωρεάν και τουλάχιστον σε εμάς αυτές ήρθαν απευθείας από το Dubai με την DHL, περάσανε τελωνείο αλλά δεν πληρώσαμε το οτιδήποτε για τον εκτελωνισμό τους.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles

    Η Ullu σίγουρα ξέρει να κατασκευάζει μερικές από τις ποιοτικότερες δερμάτινες χειροποίητες θήκες που θα βρείτε στον παγκόσμια αγορά. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα premium brand που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό premium προϊόντα. Με βάση λοιπόν αυτό και οι δύο θήκες αν μη τι άλλο μας άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους τους τομείς.Ullu iPhone XS Max Snap Οn & PiggyBack θήκη Review: Από το Dubai με αγάπη και μοναδική ποιότητα