Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓεώργιος Μπόμπος: Συνοδοιπόροι με τον Πέτρο Τατούλη στην Αργολίδα για μια ΝΕΑ...

Γεώργιος Μπόμπος: Συνοδοιπόροι με τον Πέτρο Τατούλη στην Αργολίδα για μια ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Μία νέα παρουσία στο πλευρό των πολιτών της Αργολίδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26 ης Μαΐου είναι αυτή του ιατρού Γεωργίου Μπόμπου με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

 

Ο Γιώργος Μπόμπος είναι νέος στον πολιτικό στίβο, αλλά λόγω της ιδιότητας του ως ιατρός της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας γνωρίζει τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών της Αργολίδας και βασική του αρχή είναι η προσφορά στην κοινωνία.

Μία σύντομη γνωριμία με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γεώργιο Μπόμπο:

 

 

Τα περισσότερα χρόνια της ζωής του ως γιατρός , πατέρας , σύζυγος και ενεργός πολίτης της κοινωνίας δραστηριοποιείται και ΖΕΙ στην Αργολίδα.

Οι πολίτες της Αργολίδας τον γνωρίζουν από την εθελοντική του δράση στους εμβολιασμούς των μαθητών των δημοτικών σχολείων, από ομιλίες σε μαθητές για τους κινδύνους του
καπνίσματος και αποφυγή αυτού , την ιατρική κάλυψη των αθλητικών διοργανώσεων του νομού μας καθώς και τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας σε Εθνικό επίπεδο.

Λόγω της καθημερινής του συναναστροφής με τους πολίτες – ασθενείς του δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στα προβλήματα τους και να μην προσπαθεί για την επίλυση τους με τη συμμετοχή του στη διοίκηση της Περιφέρειας μας .

Όπως ο ίδιος τονίζει , “Περιμένω να με στηρίξετε με την ψήφο σας στη νέα μου προσπάθεια, για να κάνουμε όλοι μαζί την Αργολίδα έναν τόπο που μας αξίζει να ζούμε”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ