Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ"Ένα ένδυμα... μια ιστορία!": Εξαιρετική περιπλάνηση στο Άργος του χθες

“Ένα ένδυμα… μια ιστορία!”: Εξαιρετική περιπλάνηση στο Άργος του χθες

Απολύτως επιτυχημένη η εκδήλωσή του 3ου Λυκείου Άργους σε συνεργασία με το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους, με τίτλο “Ενα ένδυμα, μια ιστορία: Η γυναικεία παραδοσιακή φορεσιά του τόπου μας”.

 

Το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Αργολίδας ήταν κατάμεστο. Η παρουσίαση της παραδοσιακής φορεσιάς του Άργους ενθουσίασε.

Η παρουσίαση της κας Ρούλας Φούρλας όσο και οι ομιλίες των μαθητριών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Τα σχετικα βίντεο που παρουσιάστηκαν μας ταξίδεψαν στο χώρο και στο χρόνο και καταχειροκροτήθηκαν.

Οι μουσικοί Παναγιώτης Κοτσώνης βιολί, Δημήτρης Μαρίνης κλαρίνο και Βασίλης Καλιαγκάς λαούτο, με τραγουδιστή τον κ. Θεόδωρο Παπαίωαννου συμπλήρωσαν με σπάνια δημοτικά τραγούδια την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγ.Σκούφης, ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν Αργολίδας Ιωάννης Γιατράκος , η πρόεδρος του Λ.Ε.π.ΑΡ., Έφη Δημοπούλου-Κώρου και η διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ κ. Νικολέττα Ματσιμάνη.

Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την εξαιρετική περιπλάνηση στο Άργος του χθες μέσα από τη φορεσιά μας που τόσα έχει να μας πει.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ