Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΕνημερώθηκαν οι επιχειρήσεις της Ερμιονίδας για τις επιδοτούμενες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ

Ενημερώθηκαν οι επιχειρήσεις της Ερμιονίδας για τις επιδοτούμενες δράσεις του ΕΠΑνΕΚ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών του Επιμελητηρίου Αργολίδας για την έγκαιρη και επαρκή ενημέρωση των μελών του, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τις ανοικτές δράσεις του ΕΠΑνΕΚ, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στο γραφείο του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι.

Σκοπό είχε την ενημέρωση των επιχειρηματιών της Ερμιονίδας και διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ και υπάγεται στον επίσημο σχεδιασμό των ενημερωτικών εκδηλώσεων της Ειδικής Γραμματείας ΕΤΠΑ,ΤΣ & ΕΚΤ / Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ.

Στην κατάμεστη από επιχειρηματίες και δυνητικούς ενδιαφερόμενους αίθουσα του γραφείου του Επιμελητηρίου στο Κρανίδι, ο κ. Λουκάς Σπηλιόπουλος στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ανέλυσε ενδελεχώς τις ακόλουθες δράσεις:

Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις,
Επιχειρούμε Έξω και
Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός
Την εκδήλωση προλόγισε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γκαρκάσουλας ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο εύρος των υπηρεσιών και δράσεων για τις οποίες μπορεί να εξυπηρετηθεί πλέον ο επιχειρηματικός κόσμος της Ερμιονίδας από το γραφείο του Επιμελητηρίου στο Κρανίδι.

Από το Επιμελητήριο Αργολίδας επίσης παρευρέθηκαν, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Εμμανουήλ Δανούσης, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων κ. Θεόδωρος Παπαθανασίου και ο κ. Ιωάννης Σούρσος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της παρουσίασης, ο ομιλητής κ. Σπηλιόπουλος απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία υποβολής, τις επιχορηγούμενες δαπάνες και την μεθοδολογία αποπληρωμής των δικαιούχων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Φώτιος Δαμούλος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ